“VLAK U SNJEGU” – TENT NAPRAVIO IZNENAĐENJE U LAJKOVCU!


Treće kolo TOP6 Mini lige donelo je prvu pobedu ekipe Tenta i to ni manje ni više nego protiv favorizovanog Železničara u Lajkovcu! Železničar-TENT 0:3 ( 24:26 / 20:25 / 19:25 )

U utakmici u kojoj nisu igrale devojke koje čine okosnicu i iskustvo tima, Čikiriz, Jovičić, Vignjević, Mijatović, Krsmanović i Đurić, Tent je uspeo da se izbori sa svim problemima i pokazao najbolje ovogodišnje izdanje pobedivši daleko iskusniju ekipu Železničara, branioca trofeja u kupu Srbije. Izuzetno oslabljene neigrnjem nekoliko prvotimki, mlade snege, junorke Tenta Jovana Cvetković, Saška Đurović, Teodora Isailović, kao i Ana Tadić, pomognute Jelenom Lazić, Milicom Ćeranić, Anom Jeković i Kaćom Lukić pružile su svoj maksimum boreći se do poslednjeg poena. Zbog uložene energije, volje i želje za pobedom, nagrađene su rezultatom 3:0 i osvajanjem sva tri boda. Malo ko je očekivao da će izdržati nalet domaće ekipe u trećem setu. Sjajnim servisom Saške Đurović uspele su da preokrenu veliko vođstvo domaće ekipe i tako potpuno zasluženo uzmu ceo plen. Bravo devojke!!!

Posle dva poraza na startu, ova pobeda vraća veru u ovu ekipu,ne u to da će lako stići do f4 ali svakako da se neće predati i da će se boriti do poslednjeg seta u ovoj sezoni. Ne smemo ni da pomislimo šta bi sve bilo da nas nisu pratile povrede i maleri od početka sezone ( Jovana Jovičić, Čikiriz, Mijatović, Đurić…odlasci Radulović,Erić i Krsmanović….) Jedno je sigurno,uz malo više sreće ova ekipa može daleko da dogura i dosegne visoke ciljeve…Vreme će pokazati da li smo bili u pravu…

Situacija na tabeli još uvek nije povoljna za nas. I dalje smo na tri poraza zaostatka u odnosu na Vizuru i četvrtu poziciju. U narednom četvrtom kolu očekuje nas još jedno teško gostovanje. Odlazimo put Subotice na megdan ekipi Spartaka koju smo ove sezone dva puta savladali.

Utakmica se igra narednog petka a mi ćemo vas na vreme obavestiti o terminu igranja i eventualnom direktnom prenosu na našoj FB stranici.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *