URAĐENI PRVI PREGLEDI , U SUBOTU NOVO SNIMANJE KOLENA


Kapiten Tenta Jovana Jovičić doživela je povredu kolena na utakmici četvrtfinala kupa Srbije. U četvrtom setu pri vođstvu naše ekipe,nezgodno je doskočila posle smeča i već tada je bilo jasno da nije dobro…Uz pomoć saigračica iznešena je sa terena a lekarski tim pružio je prvu pomoć.

Jovana Jovičić , foto : oktentobrenovac.com

Nakon utakmice urađen je detaljniji pregled a sutradan i prva magnetna rezonanca. Posle tog snimanja kolena,zbog otoka i upale koji postoje,nije se jasno moglo videti o čemu se konkretno radi. Doktorski tim koji je pregledao Jovanu za sada može samo da iznese pretpostavke o težini povrede,pa su iz tog razloga zakazali novo snimanje kolena za subotu kada,nadamo se, možemo očekivati precizniji izveštaj lekara.

– Odmaram se kod kuće,mirujem…Ne znam šta bih rekla sada, nije lako, trpim bol,čekam dodatne preglede i nadam se najboljem. Želim samo da se zahvalim svima koji me hrabre i podržavaju u ovom zaista teškom trenutku u kojem sam se našla. Podrška mi mnogo znači, jednostavno dobijam samo pozitivnu energiju od svih navijača i prijatelja,počevši od trenutka kada sam se povredila i skandiranja sa tribine do evo svakodnevnih poruka i poziva. Hvala svima još jednom, mnogo mi znači!

JO IZDRŽI , SVI SMO UZ TEBE I VERUJEMO U BRZ OPORAVAK I POVRATAK NA TEREN ! TVOJ OK TENT


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *