U TENTU NIŠTA NOVO…I OVOG VIKENDA TRI UTAKMICE TRI POBEDE!!!


Iza nas je još jedan uspešan vikend u kojem su sve naše selekcije koje su nastupale ostvarile pobede u odigranim utakmicama.

Počećemo ovog puta od Razvojne lige za mlađe pionirke. Odigrana je utakmice između ok RODA i ok TENT , u kojoj je naša ekipa slavila rezultatom 2:1 ( 21:25 / 25:21 / 15:6 ). Ono što je i u ovoj utakmici  krasilo igru naših devojaka je izuzetna borbenost i vera u pobedu.

Za mlađe pionirke pod vođstvom trenera Bratislava Mićalovića ,nastupale su : Jana Josipović , Andjela Gavrilović , Dijana Avramović , Kristina Pavlović , Jana Milivojević , Ana Caran , Ana Djukić , Sara Lazarević , Anja Marjanović , Jovana Stolić , Sara Lazarević , Ana Milošević.

Ubedljiva pobeda kadetkinja u drugom kolu! 
Ove nedelje, kadetkinje Tenta odigrale su drugo kolo kadetske lige Beograda. Ubedljiva pobeda Tenta protiv Rode donela je našem klubu nova tri boda.  OK RODA-OK TENT 0:3 (15:25 / 12:25 / 11:25)
Timski duh i sigurna igra učinili su da ekipa Rode nije mogla tokom cele utakmice rezultatski da se približi našim devojkama. Prijem bio dobar A igra stabilna tokom celog meča.. Igrale su: Marija Šušić, Teodora Isailović, Jovana Cvetković, Stefana Pakić, Matea Petrović, Katarina Matić, Nataša i Nadja Čikuc, Ana Jaramazović, Bojana Popović, Andjela Šojić, Nina Mandović, Vanja Ivanović, Tamara Babić. Čestitali smo treneru Sofiji Ugarković,a ona je iznela svoje utiske o ovom meču.
       – Hvala na čestitkama. Rezultatski jaka utakmica za nas, trener Željko Šćepanović i ja smo zadovoljni, međutim ono što mi očekujemo je malo veća i jača motivacija. Prijem je bio dobar, igra stabilna. Ekipa ima jako dobru energiju, atmosfera u ekipi je odlična i mi ćemo se potruditi da to održimo. Devojke moraju biti motivisane do kraja da bi se postigli rezultati koje očekujemo.
Utakmicu je prokomentarisala i Jovana Cvetoković
      – Ovo je druga utakmica koju smo pobedili maksimalnim rezultatom od 3:0. To prati naporan rad i naše zalaganje zajedno sa trenerima Željkom Šćepanović i Sofijom Ugarković,koja nam se skoro pridružila. Utakmica je za nas bila lagana, ali to nije naš maksimum. Znam da možemo mnogo više i bolje i to očekujem od svoje ekipe već u narednoj utakmici. Zahvalila bih se svojim igračicama i klubu koji nas podržava u svemu.
       – Marija Šušić: Hvala na čestitkama! Odigrali smo utakmicu protiv ekipe “Roda” i nismo im dozvolili da pređu 15 poena. Želela bih da čestitam svojim saigračicama na dobroj igri i nadam se da ćemo nastaviti u ovako dobrom ritmu.
Narednog vikenda Tent dočekuje ekipu Partizana u pionirskoj ligi. Utakmica se igra u subotu u Poljoprivredno – hemijskoj školi. Nedelju dana iza tog vikenda, očekuju nas i dueli u kadetskoj ligi protiv Crvene zvezde i juniorskoj protiv Obilića. I ova dva duela biće odigrana u Poljoprivrednio-hemijskoj školi u Obrenovcu.
      – Očekivanja za sledeću utakmicu su najveća, kao i do sada. Očekujemo pobedu, međutim sada je daleko pričati o tome. Sve ćemo pokazati igrom i do kraja sezone svakako očekujemo pobede u svakoj utakmici. Ovim putem pozvala bih navijače da dođu i danas podrže u što većem broju.-zaključuje trener Sofija Ugarković.
I mi se nadamo pobedama u nastavku sezone i pozivamo publiku da u što većem broju dođe da podrži devojke.
Treće kolo BPŠ SLS odigrale su i seniorke i zabeležile novu pobedu na ne tako lakom gostovanju ekipi Kleka. Rezultat  Klek – Tent  2:3 (18:25 / 25:18 / 25:21 / 16:25 / 9:15)
Odlično su otvorile ovu utakmicu naše devojke,povele lako sa 1:0 i kada se očekivalo da rutinski završe utakmicu,došlo je do malog pada koncentracije i naravno gubitka drugog seta. Tada se sve otvara ekipi Kleka i nošene publikom uspevaju da utakmicu potpuno okrenu u svoju korist. Pobeđuju i u trećem setu i vode sa 2:1. Četvrti set donosi pravu borbu,veliku dramu,puno uzbuđenja ali i buđenje naše ekipe čemu je u mnogome doprinelo i ponašanje trenera Kleka koji je u samo dva napada prvo dobio žuti pa odmah i crveni karton. Taj karton donosi poen nama umesto domaćoj ekipi i od tog trenutka Tent biva nezaustavljiv. Lakih 10:3 u petom setu govorili su da je naša ekipa pred novom pobedom i novim bodovima u SLS.
Izjave aktera kao i kratak izveštaj sa ovog meča pogledajte na našem (link) YouTube kanalu okTENTtv. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *