TRI POJAČANJA ZA TOP 6


Plasmanom u TOP6 ligu odbojkašice Tenta završile su uspešno prvi deo prvenstva .Ispunjen je prvi zacrtani cilj za tekuću sezonu a dalji planovi svima su dobro poznati. Ekipa će pokušati da se domogne jednog od prva četiri mesta i na taj način obezbedi plasman u plej of. Za takav uspeh potrebno je puno rada i ulaganja na svim poljima,od terena do svega što prati jednu ekipu kroz takmičenje. Upravo to su prepoznali novi prijatelji kluba, ljubitelji odbojke i sporta. Povezali smo naše sporstko iskustvo sa njihovim poslovnim uspesima i dobili tim koja obećava!

Od januara tekuće godine naš marketing tim bogatiji je za tri nova “igrača”. Proizvođač sportske opreme BULL Zrenjanin , turistička agencija ABEONA TRAVEL Lazarevac i stovarište građevinskog materijala BEOGRAMAT Beograd, prepoznali su dobar i kvalitetan rad našeg marketinga i priključili se odbojkaškom klubu TENT na putu ostvarenja šampionskih rezultata.

Ovim potezom dobili smo priliku da konačno obučemo naše navijače,zakitimo ih šalovima,kapama,zastavama… BULL za vas priprema mnoga iznenađenja,od kojih su neka već na putu ka našem štandu. Nova elegancija sa tribine ubrzo će postati prepoznatljiv stil navijača ok TENT.

Turistička agencija Abeona obezbediće vam nezaboravne trenutke na zimovanju i letovanju,a cene koje su spremili za navijače ok TENT biće pravo iznenađenje. Ljubaznost svih zaposlenih u agenciji i spremnost da za vas pronađu najbolje rešenje govore o veličini Abeona travel. Mi očekujemo bar po jednu razglednicu sa putovanja koja budete odabrali…

BEOGRAMAT DOO čvrst i stabilan oslonoc za sve kapitalne i manje građevinske radove koje planirate za predstojeći period. Njihova dugogodišnja prisutnost na tržištu potvrđuje kvalitet i postojanost materija od kojeg su “sagrađeni” a koji takođe stavljaju na raspolaganje svim potrošačima.

Nema sumnje da ćemo sa novim partnerima dobiti eleganciju,uživanje i snagu i da će period pred nama doneti nove radostzi i uspehe. Idemo dalje…. marketing ok tent…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *