TREĆI OVOSEZONSKI DUEL SA JEDINSTVOM


Na redu je i treći susret sa ekipom Jedinstva iz Stare Pazove. Pazovčanke,za sada, vode 2:0…

Na početku TOP6 mini lige očekuje nas novo gostovanje u dobro poznatoj “Kutiji šibica” ali ne onoj u Zagrebu već u teško osvojivoj, u Staroj Pazovi. Prvi susret ove sezone odigran je u Obrenovcu i tada je slavila ekipa Jedinstva, rezultatom 3:1. Bio je to prvi poraz Tenta od početka sezone. Iako u punom sastavu,naše devojke nisu uspele da pariraju dobro spremljenoj i motivisanoj četi Jova Cakovića. Jedinstvo je tada napravilo prvi iskorak u odnosu na naš tim i odvojilo se za pobedu više. Drugi meč koji je odigran u okviru 13.kola šampionata doneo je težak poraz Tentu. Delovala je potpuno dekoncentrisano naša ekipa,a devojke iz Stare Pazove prolazile su sve što su zamislile. Tek 14 u prvom,17 u drugom i 19 osvojenih poena u trećem setu pokazatelj su prave slike na terenu u toj utakmici. Nismo zaboravili ni odlične servise Milene Koprivice koja je u serijama osvajala poene uz as do asa…

Treći duel, nadamo se, doneće više uzbuđenja i radosti kada je rezultat u pitanju. Verujemo da su devojke sagledale dobro svoju igru iz prethodna dva meča i da će im motivacija biti utoliko veća kada se prisete kako su ispraćene iz Pazove pre nešto manje od dva meseca. Jedinstvo se u ovom trenutku nalazi na drugoj poziciji na tabeli uz skor 14/4 dok je TENT peti uz 10 pobeda i 8 poraza.

Utakmica je na programu u subotu 02.februara u Staroj Pazovi sa početkom u 19:00 . Ukoliko budemo u mogućnosti,meč iz Stare Pazove prenosićemo direktno na našoj Facebook stranici (LINK)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *