TREĆA POBEDA TENTA – PALA I VIZURA (VIDEO)


VIZURA – TENT 2:3 ( 25:23 / 25:20 / 18:25 / 22:25 / 13:15 )

Fenomenalna utakmica viđena je sinoć u “Balonu” na Novom Beogradu. Odbojkašice TENTa ostvarile su treću uzastopnu pobedu u trećem kolu BPŠ SLS posle velikog preokreta i vođstva Vizure 2:0. Izabranice Milana Gršića imale su puno motiva i želje koji su se videli i u prva dva seta ali nisu tada imali sreće da ih završe u svoju korist. Sjajnom igrom,disciplinovanom, tokom cele utakmice uspele su da ostvare novu izuzetno bitnu pobedu i tako posle tri kola zadrže prvu poziciju i ostanu uz Jedinstvo iz Stare Pazove jedina ne poražena ekipa.

Naredna utakmica trebalo bi da bude pravi spektakl u Obrenovcu. U goste nam dolazi Partizan , koji je sinoć poražen od ekipe Beograda u utakmici koja je odigrana u istoj sali odmah po završetku našeg meča. Utakmica sa Partizanom zakazana je za subotu 26.oktobar sa početkom u 18.00 uz direktan prenos na RTS2.

Pored toga što u susret ulazimo sa prbe pozicije, navijače očekuje puno iznenađenja a za jedan događaj koji će posebno obeležiti taj dan i ući u istoriju dešavanja u Obrenovcu, uskoro ćete biti obavešteni! Ostanite uz OK TENT jer vas očekuje nedelja puna iznenađenja…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *