TESAN PORAZ PIONIRKI U PRVENSTVU BEOGRADA


U okviru devetog kola Prvenstva Beograda za pionirke , naše devojke izgubile su od OK Sterija rezultatom 3:2 (22:25 / 23:25 / 25:15 / 25:21 / 15:12)

Posle odličnog početka utakmice i vođstva od 2:0 , došlo je do pada u igri naših devojaka što je rezultiralo konačnim porazom. Aktuelne šampionke i dalje nemaju pobedu što svakako nije lak teret ali kako same ističu, to je dodatni motiv da odigraju svaku utakmicu bolje od prethodne.

– Posle fantastično odigrana dva seta nastupio je pad u igri i nismo uspeli da se povratimo.I pored poraza, devojke zaslužuju svaku pohvalu za pokazanu igru, ovo je dokaz da smo na pravom putu, rekao je trener Bogdanović .

– Započeli smo dobro, bilo je 2:0 za nas.Očekivali smo da ćemo uspeti da završimo sa maksimalnim rezultatom, ali u trećem setu nažalost veliki pad koncentracije. Oni su dobra ekipa i čestitam im, bukvalno su nijanse odlučivale. Nadamo se da će biti bolje u narednim utakmicama. Hvala što nas pratite i podržavate, rekla Đurđina Mandić

I Tijna Isailović je utakmicu videla na isti način kao i trener i saigračica iz tima.

-Očekivala sam da ćemo protiv Sterije pobediti ali u trećem i četvrtom setu počele smo da grešimo i pokušavale smo da pre okrenemo rezultat ali nismo uspele u tome. Mislim da smo u ovoj utakmici bile baš složne i da smo se borije do kraja, radovale smo se za svaki poen i nismo odustajale do samog kraja. Verujem u ovaj tim i verujem u bolje dane za nas.

autor teksta : Natalija Srećković


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *