TENTU ŠALETOV TROFEJ ,U FINALU SAVLADANA CRVENA ZVEZDA


Odbojkašice TENTa osvojile su po prvi put trofej memorijalnog turnira Dragan Šakota Šale koji tradicionalno po 17. put organizuje ok Crvena zvezda.

Ove godine, pored Tenta i Zvezde,na turniru su učestvovale i ekipe Dinama iz Pančeva i Spartaka iz Subotice. Tent je pobedivši Sparak obezbedio igranje u finalu protiv domaćina turnira u kojem je slavio sa 3:0 ( 15:25, 20:25, 19:25 ) i na taj način po prvi put osvojio ovaj prestižni trofej.

Trofej za najbolju odbojkašicu turnira (MVP) Jovana Jovičić iz TENT-a primila je od Maje Simanić, tim menadžera Crvene zvezde. Ona je predala i nagrade namenjene najboljem primaču (Lazić, TENT), najboljem tehničaru (Vignjević, TENT), najboljem liberu (Stepanović, Crvena zvezda) i najboljem blokeru (Čanak, Crvena zvezda).

Pobednički pehar kapitenu TENT-a, Jovani Jovičić, uručila je Vera Šakota.

Naše devojke su na najbolji mogući način privele pripremni period kraju. Za sedam dana očekuje nas početak prvenstva i nema sumnje da će im ovaj trofej uliti dodatno samopouzdanje za start sezone koja neće biti ni malo laka. Moramo napomenuti da je ekipa igrala u nekompletnom sastavu. Izostala je povređena libero Nevena Đurić, a u narednim danima očekuje se još nekoliko pojačanja koja će doneti potrebnu stabilnost ekipi za sva iskušenja koja nas očekuju.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *