TENTOVKE OSVOJILE SUBOTICU ! 2007. GODIŠTE – ŠAMPIONKE TURNIRA


Četrdeset devojčica škole odboje TENT, iz grupe Posavci, Prva obrenovačka i Stubline, učestvovalo je na 19. tradicionalnom “StreetVolley” turniru u Subotici. Uživanje u Zoo vrtu na Paliću, šetnja oko jezera i kroz grad Suboticu upotpunili su dvodnevni boravak najmlađih odbojkašica našeg kluba. Deset ekipa koliko je otišlo na turnir smestilo se u Dom učenika u Subotici. Pripreme pred nastup naše devojčice obavile su u sportskom kompleksu na Paliću. Sve je bilo sjajno, od početka do kraja…

A onda je došlo vreme da se zaigra odbojka…U konkurenciji 25 klubova i 159 ekipa iz 20 gradova, na 17 terena, 17 sudija odsudilo je 270 utakmica, 600 setova, 9000 poena u punih 8 sati igre! Samo jedna ekipa iz generacije 2007. ponela je titulu šampiona turnira u tom uzrastu – EKIPA TENT 2 JE BILA NAJBOLJA !!! Dunja i Maša Pejaković, Teodora Dacić i Mia Beara su bile najbolje od 46 ekipa njihovog uzrasta i zasluženo podigle šampionski pehar. Kapiten Maša Pejaković izabrana je za najboljeg servera na turniru dok je Teodora Dacić proglašena za najboljeg blokera.

Bronzane medalje za 2009. godište pripale su takođe ekipi Tenta u sastavu Andrea Tomić, Ljubica Peković, Dunja Sević i Nataša Đačić.

Pored nagrađenih ekipa i ostale ekipe su pokazale izuzetno visok nivo igre i odličnu borbrnost. Ostvarena su još dva plasmana od 5-8 mesta!

BRAVO DEVOJKE !!!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *