Tentovkama četvrto mesto u Valjevu

Na turniru u Valjevu koji je održan u nedelju 24.09.2017. mlađe pionirke odbojkaškog kluba TENT zauzele su četvrto mesto u konkurenciji 12 ekipa učesnica turnira. Mlade tentovke odigrale su četiri utakmice i sa skorom od dve pobede i dva poraza pokalazale da se na njih klub može osloniti sa punim poverenjem i da može računati na svetlu budućnost.

Prvu utakmicu naše devojčice odigrale su protiv ekipe Kolubara iz Lazarevca. U prvom setu protivnik bolji, ali u drugom apsolutna dominacija naših igračica, koja se nastavlja i u trećem, odlučujućem setu. TENT-Kolubara 2:1. Druga utakmica odigrana protiv neugodne ekipe Srema….sigurno, hrabro, maštovito…i pobeda od 2:0 koja nas je odvela u polufinale. Tu nas je sačekala domaća Srbijank,jak protivnik i izuzetno kvalitetan. U prvom setu apsolutna dominacija domaće ekipe,jak servis i odličan napad su za naše devojke bili neodbranji oružije protivnika, 21:5 za Srbijanku. U drugom setu su tentovke odolevale sve do 15:10 za nas,kada sledi pad i fenomenalan povratak protivnika, 21:18 i 2:0 za domaćina Srbijanku Valjevo.

Iza ove utakmice usledila je borba za treće mesto,ali kako to uvek biva,padom koncentracije ,razočaranjem zbog prethodnog poraza i po malo zbog umora, tentovke nisu uspele da se izbore za pobedu. Poraz u borbi za bronzu od ekipe Borac iz Čačka rezultatom 2:0.

Međutim,treba istaći da je na ovom turniru stečeno veliko iskustvo,da su devojke odigrale odlično,borile se za svoj klub i pokazale svetlu budućnost obrenovačke odbojke. Sve čestitke mladim tentovkama , jer iza sebe su ostavile ekipe poput :Vizure, Železničara, Bambija iz Požarevca, Starsa itd…

Milica Babić – okTENT(2005) najbolji igrač turnira

 

 

 

Za igrača turnira proglašena je MILICA BABIĆ (2005) ok TENT, a kao najmađoj učesnici turnira NAĐI RISTIĆ (2008) ok TENT, trener prvoplasirane ekipe Lazarevac,uručio je medalju kao podsticaj za dalji rad sa željom da napreduje još više……

Nađa Ristić – okTENT(2008) najmlađi učesnik turnira – mlada nada

 

 

 

 

 

TABELA PRVA ČETIRI MESTA NA KRAJU TURNIRA:

1. Lazarevac
2. Srbijanka
3. Borac
4. TENT

Leave a Reply

Close Menu