TENT ZAUSTAVLJEN,PREKINUTA SERIJA PORAZOM U STAROJ PAZOVI


Serija pobeda koja je počela još šesnaestog novembra prekinuta je porazom u 13.kolu ,baš šesnaestog decembra, od ekipe Jedinstva iz Stare Pazove. Jedinstvo-TENT 3:0 ( 25:14 / 25:17 / 25:19 )


Loša reakcija naše ekipe na odličan servis domaćeg sastava bilo je dovoljno za ubedljiv poraz. Odbojkašice Jedinstva pokazale su zašto su lider šampionata sa svega ti poraza. Na našem stručnom štabu je da urade analizu utakmice,što pre konsoliduju ekipu i pripreme se za nove duele koji nas očekuju do kraja ove godine. Neće biti ni malo lako jer nam već u subotu dolazi još jedna ekipa sa vrha tabele,Železničar iz Lajkovca ,koji je takođe prekinuo seriju,ali četiri poraza, pobedivši Ub sa 3:1. Prvi duel sa njima odigran je u Lajkovcu gde smo bili tesno poraženi rezultatom 3:2. Četiri dana posle tog duela ,očekuje nas novo gostovanje na Banjici i nova prilika da se konačno savlada i Crvena zvezda.Izjavu trenera Milana Gršića pogledajte u prilogu.

Puno je posla pred nama u narednih desetak dana. Ono što je do nas,jeste da vas sve pozovemo da dođete u halu u subotu 22.12. od 19h i da nam pomognete da zajedničkim snagama dođemo do nove pobede u izuzetno bitnom trenutku i borbi za plasman u top6 ligu.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *