TENT STARTOVAO SA PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU


Seniorska ekipa našeg kluba počela je pripreme za sezonu 2019/20. Na prvoj prozivci trenera Milana Gršića pojavilo se dvanaest od trinaest devojaka na koje u ovom trenutku stručni štab može da računa.

Prvo što smo mogli da primetimo kada se ekipa okupila je to da je ove godine sastav potpuno podmlađen i da će devojke juniorske ekipe iz prethodne sezone zapravo biti nosioci našeg prvog tima u sezoni koja je pred nama. Kapitensku traku nastaviće da nosi iskusna Jelena Lazić sa kojom je produžena saradnja još krajem prvog dela završene sezone.

Ekipu je napustio veliki broj igračica, Jelena Vignjević i Jovana Jovičić očekuju, po prvi put, “potpisivanje” najvažmijeg ugovora u životu , vrednog čitavo bogatstvo i koji se ne može porediti ni sa jednim drugim, ugovora koji im donosi borbu za samo jenu titulu, titulu “najbolje mame na svetu”. Katarina Lukić karijeru nastavlja u ekipi Uba , Milica Ćeranić će pokušati da napravi karijeru na terenima van naše države , dok je Ana Jeković pojačala redove beogradskih crveno belih. U potrazi za novim klubom su Nataša Čikiriz i Nevena Đurić , za koje se iskreno nadamo i verujemo da će uskoro rešiti svoj status jer svakako to zaslužuju.

Bojanu Gočanin ste imali prilike da upoznate krajem protekle sezone. Nje imala pravo nastupa u zvaničnim utakmicama naših selekcija ali je svoje znanje pokazala na tradicionalnom Majskom turniru “Trofej Beograda” kao i u odličnim nastupima, uz Anu Tadić, za reprezentaciju Srbije u Ligi nacija. Pored Bojane, naše redove pojačale su dve igračice za koje možemo da kažemo da su povratnice u klub. Ana Jakšić se razišla sa Crvenom zvezdom i karijeru nastavlja u našem klubu pa je na taj način ostvarena jedna od želja stručnog štaba. Druga povretnica u naše redove je Danijela Andrić koja je dres našeg kluba nosila od 2007. do 2015. godine.

Na našu veliku žalost, određene promene pretpeo je i stručni štab pošto je odlaskom u inostranstvo ekipu napustio i fizioterapeut Petar Bukorović koji je sa timom proveo pune tri sezone. Petru želimo sve najbolje i da ostvari zacrtane planove na poljima porodičnog i poslovnog života.

Uskoro će sa radom krenuti i mlađe selekcije kluba pa ćemo vas informisati i o novostima u tim ekipama.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *