TENT SLAVIO U PAZOVI, NEMA VIŠE NEPORAŽENIH


SJAJNOM IGROM ODBOJKAŠICE TENTA SAVLADALE SU EKIPU JEDINSTVA NA NJIHOVOM TERENU MAKSIMALNIM REZULTATOM JEDINSTVO – TENT 0:3 ( 25:27 / 22:25 / 24:26 )

Pravi derbi odigran je u Staroj Pazovi gde su koplja ukrstile dve prvoplasirane ekipe Super lige Srbije. Sa jedne strane domaćin Jedinstvo i skor 9/9 sa druge strane gosti TENT sa skorom 8/9 , Sportski centar pun , gostujući i domaći navijači raspoloženi i predstava je mogla da počne! Igralo se bukvalno do poslednjeg poena, do poslednje šanse do poslednjeg daha. Snažna ekipa Jedinstva znala je šta želi i kakvu im prednost donosi pobeda, TENT nasuprot njih sa istim željama, ambicijama i saznanjima.

Sva tri seta završena su malom razlikom, prvi i treći se čak igrao do 27. i 26. poena. Trenutak kada su svi u TENTu osetili strepnju i strah bio je u drugom setu kada se povredila Jelena Lazić posle poena koji je osvojila za našu ekipu. Izgledalo je u tom trenutku da naš kapiten neće moći da nastavi ali Laza nije htela ni da pomisli na takav scenario. Vratila se u teren posle uzetog tajm auta i sa nekoliko servisa donela prednost ekipi a par trenutaka kasnije i pobedu u drugom setu.

Treći set počeo je loše po nas. Jedinstvo je smoglo snage i krenulo silovito u napade i brzo su domaće odbojkašice napravile veliku prednost. U tom setu oličnim servisom Bojane Gočanin ekipa se vraća u igru , stižemo domaćina kod rezultata 18:18 i do kraja igrom “poen za poen” dolazimo do izuzetno bitne pobede.

Posle ove utakmice stanje na tabeli je promenjeno. TENT je sada lider sa 9 pobeda u 10 odigranih kola identično kao i ekipa Jedinstva ali uz osvojen poen više od ekipe iz Stare Pazove. Naredna utakmica očekuje nas već u subotu kada u goste idemo Beogradu a početak je zakazan za 20.00 nadamo se uz još jedan direktan prenos na našoj FB stranici.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *