TENT SE NIJE SNAŠAO U DUDOVOJ ŠUMI,SPARTAKU CEO PLEN ( video sa kzm )


Odlična odbojkaška predstava u Subotici koju su potpuno zasluženo dobile domaće igračice rezultatom 3:1 ( 25:19 / 25:22 / 24:26 / 25:23 )

Dobro smo znali šta nas čeka u Dudovoj šumi. Izuzetno neugodan teren gde se domaće odbojkašice odlično snalaze i uz podršku publike igraju borbeno i motivisano do kraja utakmice. Tako je bilo i sinoć a rezultati po setovima dovoljno govore kakva je borba bila na terenu. Prva dva seta pripala su golubicama iako je Tent u drugom setu imao startnu prednost 7:1 i držao je sve do dvadesetog poena. Treći set ponovo dobro otvaramo ali ponovo dozvoljavamo Spartaku da se vrati u igru. Ništa nije bilo sigurno za našu ekipu čak i kod rezultata 21:15. Srećom treći set dobijamo i produžavamo sebi život u ovom trileru. Četvrti set donosi lepu igru ali i mnogo ružnih stvari koje ovog puta nećemo komentarisati. Šou su ukrali neki drugi ljudi za koje smatramo da nisu dorasli ulogama koje su im dodeljene a o svemu tome bilo je komentara i na konferenciji za medije, pa vam predlažemo da pogledate prilog koji je snimljen posle utakmice.

Još jednom ponavljamo, zaslužena pobeda Spartaka i mi im na tome čestitamo!

Naredne dve utakmice igramo kod kuće. Prvo nam dolazi Crvena zvezda u sredu 27. februara u 19.00 a samo tri dana kasnije Jedinstvo iz Stare Pazove takođe od 19 časova.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *