TENT PROTIV VIZURE U ČETVRTFINALU KUPA SRBIJE


Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, rukovodio je žrebom četvrtfinala 54. Kupa Srbije 2019/20. u konkurenciji odbojkašica i 55. Kupa Srbije 2019/20. u konkurenciji odbojkaša, koji je održan u dvorani SKC Obrenovac u Obrenovcu pre početka utakmice 4. kola Banka Poštanska štedionica Superlige 2019/20. u konkurenciji odbojkašica između TENT i Partizana. Parove u obe konkurencije odredile su Jelena Arsenijević, tehnički sekretar OK TENT iz Obrenovca i Aleksandra Brđović, sportski direktor Partizana.

U četvrtfinalu 54. Kupa Srbije 2019/2020. u konkurenciji odbojkašica igraće: Ub – Crvena Zvezda, Partizan – Jedinstvo (Stara Pazova), Spartak (Subotica) – Železničar (Lajkovac) i TENT (Obrenovac) – Vizura.

U četvrtfinalu 55. Kupa Srbije 2019/2020. u konkurenciji odbojkaša igraće: Niš – Spartak (Subotica), Novi Pazar – Mladi radnik (Požarevac), Radnički doo (Kragujevac) – Vojvodina NS seme (Novi Sad) i Partizan – Crvena zvezda.

Četvrtfinale u obe konkurencije je na programu 20. novembra i 4. decembra.

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu i polufinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu ili finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista ili finalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala i polufinala.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *