TENT NASTAVIO SERIJU POBEDA U SLS – SAVLADANA ZVEZDA NA BANJICI (video)


Odbojkašice TENTa po drugi put ove sezone savladale su Crvenu zvezdu, ovog puta na Banjici, rezultatom 3:2 ( 24:26 / 12:25 / 25:13 / 25:22 / 12:15 ) u prelepoj odbojkaškoj predstavi i pravom sportskom ambijentu pred blizu 300 gledalaca.

Krenule su naše devojke jako i odlučno od samog početka utakmice. Rezultatska klackalica u prvom setu i pobeda na razliku možda su i odredile dalji tok meča. Motivisane pobedom u tom periodu susreta, drugi set počinje i završava se velikom razlikom u našu korist. Polazilo je za rukom sve što je zamišljeno i rezultat nije izostao. Međutim, posle vođstva od 2:0 u setovima dolazi do pada koncentracije u trećem setu koji Zvezda završava lagano pobeđuje. Četvrti set preslikan kao drugi, ali sada više sreće u završici imaju domaće odbojkašice, posle čega sledi ono što su priželjkivali domaći navijači, peti set i borba za konačnog pobednika. Imao je TENT prednost u petom setu i četiri poena razlike, stizala je Zvezda ali nije uspevala da prestigne našu ekipu. Sigurnijim napadima preko Bojane Gočanin i Jelene Lazić , pobeda, sasvim zasluženo, odlazi u ruke naših obojkašica . Moramo biti iskreni i reći da ne bi bilo nezasluženo i da je pobedu odnela Crvena zvezda!

Ovo je samo drugi u nizu duela ove dve ekipe u tekućoj sezoni. Prvenstvo se nastavlja i do kraja prvog kruga, odnosno do početka TOP6 lige za šampiona države , ostalo je za oba tima još po tri susreta. Mi u sledećem kolu dočekujemo ekipu Uba koja je jedina uspela da u dosadašnjem delu sezone nanese poraz TENTu. Do te utakmice odigrane u Ubu u 7.kolu i posle te utakmice zaključno sa sinoćnim duelom , TENT nije doživeo poraz u Super ligi Srbije. Nastavak takmičenja u TOP6 fazi doneće nove duele sa Crvenom zvezdom a poredak na tabeli odrediće da li ćemo i u ple jofu gledati još ovakvih predstava. U svakom slučaju, čestitke svim akterima susreta na prikazanoj borbi i odličnoj odbojci.

Velike zasluge za ovu pobedu imaju i naši navijači koji su tokom celog susreta bili neverovatna podrška devojkama. Slika za kraj je zajedničko radovanje ekipe i navijača.

Atmosferu sa ovog susreta pogledajte u prilogu okTENTtv


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *