TENT NA VELIKOM FINALU LIGE ŠAMPIONA U MADRIDU


Nedavno odigrano finale Lige šampiona u fudbalu u kojem su se sastale dve ekipe iz Engleske Premijer lige, Liverpul i Totenhem, privuklo je blizu dve milijarde gledalaca širom sveta. Svoje mesto na najvećem klupskom događaju u Evropi lauzeo je i OK TENT!

Naime, nekoliko obrenovčana, navijača Liverpula i našeg kluba TENT uputilo se u Madrid kako bi bodrili “crvene” do nove titule evropskog prvaka. Naravno, takva prilika se ne propušta za promociju svog kluba pa su se tako šalovi,dresovi,nalepnice ok TENT našli na ulicama Madrida i u rukama mnogobrojnih engleskih navijača.

Najveću pažnju izazvala je fotografija na kojoj “Dijego” drži šal OK TENT i šalje podršku kadetskoj ekipi koju čeka borba za titulu!

Sve u svemu, uspešna akcija naših navijača koja je pokrenula mnogo novih akcija koje će biti sprovedene uskoro. Nema sumnje da će se trend nastaviti pa vas zato pozivamo da nam šaljete svoje fotografije i video klipove u kojima izražavate navijačku privrženost našem OK TENT .

Odlična “fora” sa popularnim tapkanjem karata ali u ovom slučaju prodata je karta za utakmicu ok Tent – ok Partizan iz prethodna sezone….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *