TAMARA ROGANOVIĆ PONOVO U OBRENOVCU


JEDNA JE TAMKE KAPITEN ! U sklopu priprema za sledeću sezonu, naše devojke odigrale su trening utakmicu sa ekipom GŽOK SREM za koju će naredne sezone nastupati dugogodišnji član našeg kluba i kapiten iz sezone 2017/18 Tamara Roganović.

Tamara je provela četiri godine u klubu nastupajući za ekipu TENTa. Deo je tima koji je ispisao istoriju kluba igrajući finale nacionalnog kupa u sezoni 2014/15 kada su ,kao domaćini turnira u Ubu, bile poražene od Vizure rezultatom 3:0 . Takođe, Tamara je bila i član ekipe koja je pre dve sezone stigla do osmine finala Čelendž kupa u kojem zbog birokratskih razloga na žalost nije mogla da igra ali je svakako kao kapiten tima bila sjajna podrška svim saigračicama.

Odlaskom iz TENTa , Tamara je zaigrala u svojoj prvoj inostranoj sezoni , za ekipu Beroe iz Bugarske. Imala je odličnu sezonu iza sebe. Od ove godine nosiće dres ekipe Srema koja je u njoj pronašla igračicu sa iskustvom i znanjem koje može pomoći da se sremice vrate u elitu. Od sveg srca želimo Tamketu da bude najbolja i da uspe u svojim i klupskim planovima!

Kako je izgledao susret sa našom ekipom i šta je tom prilikom Tamara izjavila za našu televiziju , pogledajte u prilogu koji je za vas pripremila naša ekipa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *