TADIĆ I GOČANIN TENTOVE REPREZENTATIVKE! (video)


OKUPLJANJEM U BEOGRADSKOM HOTELU “CROWNE PLAZA” POČELE SU PRIPREME ŽENSKE SENIORSKE REPREZENTACIJE SRBIJE ZA PREDSTOJEĆA TAKMIČENJA. PORED TRENERA MILANA GRŠIĆA NA PROZIVCI SELEKTORA ZORANA TERZIĆA NAŠLE SU SE I ANA TADIĆ I BOJANA GOČANIN.

Žensku reprezentaciju Srbije kroz nekoliko dana očekuje start II Lige nacija 2019. koja će ove sezone krenuti iz Beograda. Tim povodom selektor Zoran Terzić okupio je odbojkašice Srbije u hotelu Kraun Plaza u Beogradu a na širem spisku našle su se dve odbojkašice ok TENT. Poznato je da već duži niz godina ulogu pomoćnog trenera reprezentacije obavlja prvi stručnjak Tenta Milan Gršić pa je samim tim pozivanje i Ane i Bojane na širi spisak još veća čast i ponos za sve nas u klubu. Takođe moramo spomenuti da se i Mina MIjatović našla na prvom spisku pozvanih ali da je ovaj put izostao poziv za pripreme reprezentacije. Svakako veliki uspeh i za juniorsku reprezentativku Minu Mijatović pred kojom je zasigurno i seniorska karijera.

foto: OSSRB

Video izveštaj sa okupljanja reprezentacije i izjave Ane Tadić i Bojane Gočanin, kao i selektora Terzića, pogledajte u prilogu okTENTtv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *