SVE NAS JE VIŠE!


Da je popularnost našeg kluba velika i van granica Obrenovca pokazao nam je prethodnog vikenda navijač Miša Anđelković iz sela Obrenovac u opštini Pirot, koji je prešao više od 300 kilometara kako bi gledao derbi kola protiv Železničara iz Lajkovca. Miši je ovo bio prvi susret sa svojim omiljenim klubom a navijač je TENTa punih 14 godina. Koliko voli klub i koliko je upoznat sa svim aktivnostima i događajima u prethodnim sezonama mogli smo se uveriti kroz druženje sa njim.

Marketing tim potrudio se da Mišino gostovanje u Obrenovcu i TENTu ne bude samo prisustvo utakmici već da mu ovaj događaj ostane po mnogo čemu u sećanju. Upoznao je i naš grad i mnogo sugrađana koji su zajedno sa nama posle pobede proslavili uspeh, bio je prisutan na izradi još jednog velikog projekta koji sprema marketing kluba , družio se sa našim odbojkašicama, dobio poklone… Bilo je zaista izuzetno zanimljivo tokom vikenda.

Želimo da nastavimo dalje! Hoćemo sve da vas upoznamo i sve koji žive daleko od Obrenovca a u srcu nose naš klub predstavimo našim sugrađanima i svim navijačima TENTa! Zbog toga vas pozivamo da nam se javite, pišete i da zajedno organizujemo vaš dolazak u Obrenovac ili na neku od utakmica koje naša ekipa igra kao gost. Svakodnevno dobijamo pitanja , poruke podrške , komentare… Hoćemo da vas sve okupimo i da zajedno napravimo još jači i veći FAN KLUB ok TENT!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *