STIGLI ŠALOVI! NOVO IZ FAN KLUBA , OČEKUJE VAS JOŠ IZNENAĐENJA.


Pre samo šest meseci osnonovan je FAN KLUB OK TENT sa idejom da okupi sve navijače kluba na jednom mestu i u jednoj grupi. Poznavajući situaciju oko terena, da klub ima veliki broj navijača, prijatelja i ljubitelja odbojke, došli smo na ideju da pokrenemo grupu na društvenoj mreži FACEBOOK(link ka stranici) i svim navijačima omogućimo da se međusobno povežu , komentarišu i učestvuju u dešavanjima vezanim za naš klub. Takođe, FAN KLUB ima u planu da sve svoje članove obraduje raznim idejama, od oblačenja u boje kluba i pravljenja navijačih rekvizita do raznih pogodnosti u kojima će svi uživati.

Za početak izbacili smo novu kolekciju šalova u tri osnovne boje kluba. Beli,crveni i crni šal su dizajnirani po ugledu na šalove velikih navijačkih grupa iz celog sveta. Šalovi su satenski, lagani i laki za održavanje. Uz sve to, izuzetnog su kvaliteta. Za dizajn je zadužen marketing kluba a proizvodnja šalova je prepuštena našim prijateljima iz Zrenjanina , proizvođaču sportske opreme BULL. Oni će takođe raditi i sve ostalo što je planirano za ovu sezonu, navijačke zastave, navijačke majice,dresove….

Prva količina šalova je ograničena. Mogu se poručiti direktnim porukama na društvenim mrežama, Facebook i Instagram.

Cena šala je 600,oo (+ troškovi isporuke ukoliko se šal šalje na adresu kupca). Za sve koji su iz Obrenovca ili žele da sami preuzmu šal, moći će to da učine u kancelariji kluba.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *