SRBIJA – TENT , ZA SARINU POBEDU! HUMANITARNI MEČ


U nedelju 10.februara sa početkom u 18:30 u Lazarevcu , u velikoj sali SRC “KOLUBARA” Lazarevac, biće odigrana humanitarna utakmica “ZA SARINU POBEDU”.

Sara Matić je rođena 2008. godine.Dugo je bila odbojkašica odbojkaškog kluba Lazarevac. Zbog nastale bolesti i potrebe za lečenjem, na noge se podigao ceo Lazarevac. Do sada je organizovano više humanitarnih akcija a u jednoj od njih učešće je uzeo i naš klub.

Utakmicu će igrati pionirska reprezentacija Srbije koju vodi naš trener Željko Šćepanović i za koju igra nekoliko naših devojaka i juniorska ekipa ok TENT za koju nastupa i nekoliko devojaka koje igraju i za seniorsku selekciju našeg kluba.

Pozivamo sve ljude dobre volje i sve koji su u mogućnosti da dođu u nedelju na utakmicu i kupovinom ulaznice, (cena 100,oo i možete je kupiti u svim kafićima i drugim prodajnim objektima u Lazarevcu) doniraju akcuju “ZA SARINU POBEDU”. Svi koji nisu u mogućnosti da prisustvuju utakmici, a žele i mogu da pomognu, svoju pomoć mogu da uplate na tekući račun Sarine majke 205-9001021892440-16

Budimo humani , zajedno možemo mnogo !


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *