ŠKOLA ODBOJKE U FINALU MINI LIGE – PRVENSTVA BEOGRADA (video)


U subotu 08. juna u novobeogradskoj Hali “VIZURA” biće održan završni turnir Mini lige Prvenstva Beograda. Naš klub će imati čak dve od četiri ekipe koje će se boriti za naslov prvaka Mini lige.

U prethodne četiri godine u MINI LIGI ,odbojkašice našeg kluba dva puta su osvajale četvrto, jednom treće i jednom drugo mesto. Ove godine sistem takmičenja je promenjen, nema polufinala i finala, već prve četiri ekipe igraju međusobne susrete. TENT 1 i TENT 2 ukrstiće koplja, kako međusobno, tako i protiv ekipa Imleka iz Beograda i Vizurinih Ajkulica.

Žreb je hteo da se u prvoj utakmici sastanu upravo TENT1 i TENT2 a utakmica se igra u 13.30 časova. Zatim sledi drugo kolo i dueli TENT1 – Imlek i Vizurine Ajkulice – TENT2. Obe ekipe svoje utakmice igraju 14.15 časova. Tada bi već moglo biti poznato da li i koji pehar stiže u Obrenovac. Treće kolo je planirano da bude odigrano u 15.00 časova a sastaće se TENT1 – Vizurine Ajkulice i TENT2 – Imlek .

Nema sumnje da će biti jako uzbudljivo i da će podrška našim devojkama biti preko potrebna. Ovo je njihova prva borba , u dosadašnjoj kratkoj odbojkaškoj karijeri, za naziv najboljeg u svojoj konkurenciji. Pozivamo sve roditelje da se pridruže ekipipama i zajedničkim snagama podignemo pehar prvaka Beograda za 2019. godinu.

Klub je obezbedio besplatan prevoz koji će put SC Vizura krenuti ispred hale SKC odmah posle završetka utakmice kadetske ekipe ( TENT – Ivanjica , subota 09.00 časova ) na finalnom turniru Prvenstva Srbije.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *