SJAJNE VESTI IZ BELGIJE!


Lepe vesti za naš klub, grad i navijače , stižu iz Belgije, tačnije iz Beverena odakle dolazi naš naredni protivnik u CEV KUPU ! Naime , Odbojkaška federacija Belige, kao i Vlada Kraljevine Belgije, dali su saglasnost klubu Asterix AVO Volley da se oba meča u šesnaestini finala CEV Kupa mogu odigrati u Obrenovcu! To automatski znači da ćemo dobiti priliku da napravimo dva odbojkaška spektakla u samo dva dana. Planirani termini su 12. i 13. novembar 2020.

Odmah po povratku iz Italije, uprava kluba krenula je u realizaciju ideje da se obe utakmice igraju u Obrenovcu. Pored podrške OSSRB, bilo nam je potrebno da se i CEV i Asterix AVO Volley slože sa našim predlogom i prihvate ponudu koju smo izneli. Dogovor, koji smo čekali punih jedanaest dana, konačno je postignut danas.

Ono za šta su naš klub, grad i naviači bili uskraćeni, odlukom CEVa i italijanskog saveza da se obe utakmice igraju u Firenci, ovog puta ipak biće u našem Obrenovcu. Evropske utakmice igraće se i kod nas ove sezone. Takođe, ono što svi željno očekujemo jeste odluka državnih organa da se publika može vratiti na tribine, da time zaokružimo ovu priču i pređemo na posao organizacije dvomeča.

Pred klubom, marketing timom i gradskim čelnicima su dani izazova u kojima moramo pokazati spremnost za ovakve događaje, jer je to nešto što nas i u narednim godinama očekuje.

ASTERIX AVO VOLLEY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *