SAVLADAN PARTIZAN,TENT PREOKRETOM DO POBEDE I LIDERSKE POZICIJE


Velikim preokretom tentovke preuzele lidersku poziciju u kadetskoj ligi Beograda, ok PARTIZAN – ok TENT 2:3 ( 10:25 / 25:21 / 25:23 / 24:26 / 9:15 )

Uzbudljivije nije moglo! U okviru 4.kola kadetskog prvenstva Beograda, odigran je derbi između vodećeg Partizana i naših kadetkinja. Obe ekipe delile su pre ovog meča prvu poziciju na tabeli,ali je prednost imala ekipa Partizana koja je do duela sa Tentom imala 3/0 uz set 9:0, dok su naše devojke imale jedan izgubljen set, 3/0 uz 9:1. Posle utakmice koja je sinoć odigrana u Hali “IMPULS”, sve je potpuno drugačije…

Nataša Čikuc i Stefana Pakić

Ušle su odbojkašice Tenta ozbiljno u ovaj meč,izdominirale u prvom setu 10:25 i povele lagano sa 1:0. Kao što su svi i očekivali,nije se predala ekipa Partizana. Krenule su crno bele mnogo jače i ozbiljnije u drugom i trećem setu. Iako su oba dobili sa malom razlikom, dodatnu energiju dala im je činjenica da su povele sa 2:1. A onda je došao taj četvrti set. Nešto što može samo odbojka da pruži,uzbuđenje na najvišem nivou. Neverovatna želja za pobedom podigla je naše devojke iz potpunog nokdauna. Vodio je Partizan kroz ceo set,18:10 pa čak i 24:18. I kada se mislilo da je dovoljna prednost čak osam meč lopti, na liniju servisa stala je mlada obrenovčanka, Nataša Čikuc. Sjajnom serijom servisa,Nataša je napala domaćina a sve kontranapade završavala je neverovatna Stefana Pakić. Ovaj tandem doneo je ekipi četvrti set i otvorio vrata ka pobedi. U petom setu ,postojala je samo jedna ekipa. Isa,Cvetko,Petar,Šule,sestre Čikuc i Paki, rutinski privode utakmicu kraju i postavljaju Tent na lidersku poziciju posle četiri odigrana kola.

-Čestitam devojkama na pobedi! Ovo je nagrada za ogroman rad ! Daleko od toga da smo večeras igrali dobro i lepo, ali je svakako bilo borbeno. Večeras je pobedio tim i kvalitet koji poseduje kadetska ekipa, izjavio je odmah posle utakmice trener Željko Šćepanović.

Posle seniorki,juniorki,pionirskih selekcija,kao i selekcija koje igraju razvojnu ligu i mini lige, pobedu su izborile i kadetkinje i na taj način zaključile jednu izuzetno uspešnu nedelju u kojoj je Tent odigrao 12 utakmica i u svakoj odneo pobedu ! Odlična uvertira pred sutrašnju utakmicu (petak, 9.novembar) prvog tima protiv beogradskog Partizana u okviru 8.kola BPŠ SLS.    BRAVO DEVOJKE !!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *