SARA CARIĆ POJAČANjE ZA NOVE USPEHE


Još jedno novo lice u redovima TENTa ali svim našim navijačima i ljubiteljima odbojke dobro poznato. Reprezentativka Srbije i dugogodišnja igračica Vizure, Sara Carić, potpisala je višegodišnji ugovor sa našom ekipom i tako dodatno pojačala napad mladog tima šampiona Srbije.

Sara je rođena 2001. godine, visoka je 193 cm i igra na poziciji korektora. Poslednje četiri sezone nosila je dres ekipe Vizura Ruma i bila učesnik Lige šampiona sa istom ekipom. Samim tim donosi nam ogromno iskustvo igranja u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi. Prošla je sve mlađe selekcije reprezentacije i došla do spiska selektora Terzića , gde već dve godine prolazi pripreme sa A timom naše države.

Moramo istaći da je za Saru vladalo veliko interesovanje ekipa iz Super lige Srbije ali da je njen izbor bio upravo mladi sastav TENTa koji ima veliku perspektivu, jasne ciljeve i planove za naredne godine i organizaciju unutar kluba na najvišem nivou. Možemo biti ponosni na to što će Sara Carić biti deo novih uspeha i neko ko će sigurno pisati nove stranice istorije našeg TENTa.

Uskoro intervju sa Sarom Carić na našoj okTENTtv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *