ŠAMPIONKE ČEKAJU PROTIVNIKA – ŽREB UŽIVO NA FACEBOOK STRANICI (13.00)


U CEV Ligi šampiona 2021. igraće ukupno 65 ekipa, 29 u ženskoj i 36 u muškoj konkurenciji, dok će ukupno u Evropskim kupovima CEV nastupiti 164 tima, saopštila je Evropska odbojkaška konfederacija.

Žrebom će biti određeno 6 parova prvog kola, a pobednici dvomeča (kod kuće i u gostima) izboriće plasman u drugo kolo, gde će biti određena 3 para, a pobednici tih duela izboriće plasman u grupnu fazu Lige šampiona 2021.

Potencijalni protivnici naših devojaka su Skandići iz Italije, Dinamo Moskva iz Rusije, LKS Lođ iz Poljske, Štutgart iz Nemačke, Minčanka Minsk iz Belorusije, Vašaš Budimpešta iz Mađarske, Kalcit Kamnik iz Slovenije, Hapoel Kfar Saba iz Izraela, Prometej Kamjanske i Himik Južnji iz Ukrajine i Mladost Zagreb iz Hrvatske.

Žreb za sva tri Evropska kupa 2021. održaće se u Evropskom radiodifuznom centru (BCE) u Luksemburgu u petak, 21. avgusta od 13.00 časova, uz direktne prenose na FB @oktentobrenovac(link), kao i na (https://www.facebook.com/CEVolleyball) i YouTube (https://www.youtube.com/user/CEVolleyball) stranicama CEV.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *