ŠAKOTIN TROFEJ SE SELI U BEOGRAD , TENT-ZVEZDA 2:3 (15:25, 25:22, 25:16, 17:25, 12:15)


Odlična odbojkaška predstava i zanimljiva utakmica viđena je sinoć u finalu Memorijal Dragan Šakota Šale. TENT i Zvezda odigrali su drugo uzastopno finale koje je ove godine pripalo domaćim odbojkašicama. Puno preokreta bilo je tokom celog meča, od vođstva Zvezde 1:0 do naših 2:1 i konačnog rezultata 3:2 za Crvenu zvezdu.

Pored pehara za osvojeno drugo mesto koji je našem kapitenu predala Ana Avramović generalni direktor OK Crvena zvezda, nagradu su dobile i Aleksandra Tadić za najboljeg libera turnira kao i Jelena Lazić, koja je proglašena za MVP turnira. Nagrade im je uručio Siniša Pantović član UO OK Crvena zvezda.

-Bila je ovo još jedna odlična provera pred početak prvenstva. Žao mi je što nismo uspele da odbranimo trofej ali svakako želim da čestitam odbojkašicama Zvezde na pobedi kao i svojim devojkama na odličnoj utakmici kako večers tako i dan ranije protiv Vizure. Što se nagrade tiče,zaista je čast poneti priznanje najbolje na turniru, prošle godine sam izabrana za najboljeg primača ove godine za MVP igračicu, ali ostaje žal za trofejom . Okrećemo se prvenstvu i jedva čekamo utakmicu u Obrenovcu pred našim navijačima, rekla je za naš portal Jelena Lazić kapiten ekipe.

Aleksandra Tadić takođe nosi lepe utiske sa ovog turnira.

-Izuzetno mi je drago što sam izabrana za najboljeg libera ali mi je isto toliko žao što nismo odbranili trofej. Mislim da smo u obe utakmice odigrale dobro i ono što je najvažnije,pokrivale jedna drugu i timski se borili za pobede. Gubili smo ,vodili i na kraju izgubili ali smo dobili taj timski duh koji će nas krasiti tokom cele sezone. Radujemo se početku prvenstva, okrećemo utakmici sa Klekom i to je ono što nas sada interesuje. Hvala devojkama n avelikoj borbi, biće još mnogo toga u sezoni pred nama, zaključuje Ana Tadić.

Prvenstvo Srbije počinje sledećeg vikenda, a ekipa tenta gostuje u Kleku na otvaranju šampionata.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *