PRVI TIM NA PRIPREMAMA U SLOVENIJI – GRŠIĆ ZADOVOLJAN URAĐENIM


Seniorska ekipa TENTa nalazi se na sedmodnevnim pripremama u Sloveniji. Grad Maribor i ekipa Nova KBM Branik uzvratili su gostoprimstvo našem klubu i tako pomogli treneru Gršiću i stručnom štabu da dodatno pojačaju pripreme za predstojeću sezonu.

Plan našeg stručnog štaba je da se na ovim pripremama odigra nekoliko utakmica koje bi poslužile za uigravanje ekipe i naravno spremanje taktike pred početak sezone. Posle odigranog turnira u Ubu a pred tradicionalni Šakotin turnir koji organizuje ok Crvena zvezda, utakmice sa šampionom Slovenije svakako će biti od velike koristi celoj našoj ekspediciji.

Prvi strateg našeg tima, Milan Gršić , preneo nam je utiske dosadašnjeg boravka u Sloveniji :

*Ovde je sjajno, uslovi su fenomenalni od hotela do terena, hale, hrane… Ljudi su fenomenalni, ovde je sve jednostavno perfektno. Hotel nam je u predgrađu grada, u planini, hala je u sklopu hotela…sve je sjajno. Sve što smo isplanirali smo, možemo reći i ispunil. Do sada smo odigrali tri utakmice. Dve sa malo slabijim protivnikom i jednu sa ekipom Maribora. Sve tri smo pobedili. Danas je u planu susret sa ekipom Mladost iz Zagreba. Ja sam kao trener zadovoljan. Još da sve ovo danas prođe kako treba i to bi onda bilo to. Dans pre podne su devojke iskoristile i da obiđu grad i da se upoznaju sa okolinom. Za dva dana se vraćamo u Obrenovac , verujte puni predivnih utisaka, zaključio je Milan Gršić.

Na žalost ekipa naše okTENTtv nije bila prisutna na pripremam sa ekipom pa će iz tog razloga i izostati standardna razglednica, ali se nadamo da vam reči našeg trenera mogu bar malo dočarati kako su se devojke i stručni štab proveli u Sloveniji.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *