PRVI PORAZ U SUPER LIGI SRBIJE


Utakmica četvrtog kola BPŠ SLS odigrana je sinoć u Obrenovcu, TENT – JEDINSTVO STARA PAZOVA 1:3 ( 29:31 / 20:25 / 25:23 / 22:25 )

Počelo je dobro za naše devojke u prvom setu. Posle nekoliko smena u vođstvu ,dolazimo do 22:18 i tada nekako stajemo,prepuštamo inicijativu gošćama koje sa nekoliko asova dolaze prvo do prednosti a kasnije as poenom i do pobede u prvom setu. Veliku prednost na početku drugog seta nismo uspeli da stignemo i taj set se završava na isti način kao i prethodni,sada je 2:0 za Pazovu. U trećem malo drugačija slika.Napadnuta je ekipa Jedinstva od samog početka. Prednost nije ispuštana do kraja seta,mada je u jednom trenutku gostujući tim bio jako blizu da nas ugrozi i u tom delu igre,uspevaju ipak naše devojke da dobiju i smanje na 1:2 .Kada se pomislilo da su se vratile i konačno došle do svoje igre,uz činjenicu da su u jednom trenutku imale i 14:8, dešava se novi veliki pad koncentracije i serijom 8:0 Pazova stavlja svima do znanja da su došle po ceo plen i da se upravo takav kraj ove utakmice vidi i oseća u vazduhu. Nisu se predale tentovke do kraja ali uspele su samo da stignu do 22:25.

Moramo da spomenemo i velike probleme koji su zadesili ekipu Marijane Boričić pred ovu utakmicu. Naime,pored povrede libera Nevene Đurić i drugi libero ekipe ostao je van terena. Na samo dan pre utakmice povredila se i starni libero Aleksandra Tadić. Uz povredu koju već duže vremena vuče Bojana Radulović,bilo je jasno da neće biti ni malo lako bez tri izuzetno bitna igrača. Bila je prinuđena Marijana Boričić da u vatru ubaci pionirku Stefanu Pakić,koja ček i ne igra tu poziciju u svojoj selekciji već igra na poziciji primača.Kao njena zamena nastupala je i primač seniorskog tima Milica Ćeranić. I pored toga što ni jednoj ni drugoj devojci ovo nisu odgovarajuće pozicije,moramo ih pohvaliti za uložen trud i napor da odgovore na zadatke.

Već u subotu, 20.10. očekuje nas peto kolo i teško gostovanje ekipi Železničara iz Lajkovca, a zatim u sredu jedan od najbitnijih mečeva, osmina finala kupa Srbije ,protiv ekipe žok UB.

IZVEŠTAJ I IZJAVE SA UTAKMICE POGLEDAJTE  NA NAŠEM YouTube KANALU “okTENTtv”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *