PRVI PORAZ PIONIRKI , TENT-LAZAREVAC 2:3


Prvi poraz pionirki u ovoj sezoni došao je u sedmom kolu prvenstva,u derbi utakmici od ekipe Lazarevca,                     TENT-LAZAREVAC 2:3 ( 23:25 , 25:18 , 18:25 , 25:20 , 13:15 )

Pored izuzetno borbene igre obe ekipe i uz zasluženu pobedu gošći gledajući taj segment, meč je obeležio glavni sudija meča koji je svojim odlukama bez potrebe zakuvao situaciju u i oko terena, a koja je kao epilog imala provociranje našeg trenera od strane publike, isključenje trenera Šćepanovića i izuzeće pomenutog sudije sa narednih utakmica u kojima je TENT domaćin.

To ni jednog trenutka ne umanjuje pobedu Lazarevca,niti opravdava poraz naše ekipe, već samo objašnjava da naš klub neće dozvoliti da se ovakve scene ponavljaju u utakmicama na kojima se istinski trudimo da se pokažemo kao pravi domaćini i prijatelji svakoj ekipi koja dođe u naš grad. Dakle još jednom čestitamo protivniku na pobedi i prikazanoj borbi,a što se tiče drugih detalja,nadamo se da ih više neće biti i da će deca moći da uživaju u onome čime se bave iz skrene ljubavi.

– Sve što možemo reći o derbi utakmici prvenstva Beograda sa ekipom Lazarevca jeste da smo izgoreli u želji već pre same utakmice. Stvarno stanje stvari je da smo mi sami sebe pobeili u ovoj utakmici. Cela ekipa zajedno sa mnom pobedili smo sami sebe. Sačekaćemo trenutak da se revanširamo ekipi Lazarevca,jer ono što stvarno mislim je da će ovo biti jedini poraz naše ekipe u ovoj sezoni. Malo nam je čudan njihov sistem igre. Moram da priznam da je jako bitno da za ovakve utakmice moramo da imamo iskusnije i dosta bolje sudije,jer kriterijum mora da se izjednači. Imali smo jednu situaciju koju moram da istaknem,gde smo kod rezultata na tri razlike za nas imali blok aut koji je sudija dosudio nama kao poen, a mi smo priznali da nije . Tada smo mogli da odemo na četiri razlike ali mi smo iskreno reagovali i razlika je pala na samo dva poene. To su vrednosti kojima mi težimo. Idemo dalje,dugačko je prvenstvo biće još borbe , rekao je trener Željko Šćepanović za naš portal.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *