PRVI OVOSEZONSKI PORAZ TENTA U IZUZETNO NEIZVESNOJ UTAKMICI (video)


GOSTOVANJE EKIPI UBA ZAVRŠENO JE PRVIM OVOSEZONSKIM PORAZOM NAŠE EKIPE REZULTATOM 3:0 , ALI REZULTATI PO SETOVIMA DOVOLJNO GOVORE KAKVA SE ODBOJKA IGRALA U UBU

ŽOK UB – OK TENT 3:0 ( 25:23 / 25:22 / 25:23 )

Već duže vreme sve oči odbojkaške javnosti bile su uperene ka utakmicama naše ekipe. Mlade devojke koje nose dres TENTa ređale su pobede od prvog kola sve do ovog sedmog. Pobedivši i ok Inđiju u osmini finala Kupa Srbije, niz od sedam uzastopnih pobeda oduševio je, zbunio i uplašio gotovo sve aktere aktuelnog takmičenja. Pritisak koji nosi ta činjenica, naše devojke nisu izdržale. Borile su se do poslednjeg poena, nisu se predavale ali nisu uspele da dođu do sedme pobede i ujedno preskoče rezultat koji nosi ekipa iz sezone 2016/17. ,a koja je vezala šest uzastopnih pobeda. Zaustavila ih je uprevo Marijana Boričić, koja je i predvodila ekipu iz pomenute sezone. Trener Milan Gršić svakako može da bude ponosan na svoju ekipu jer su već na samom startu takmičenja pokazali svima da neće biti lako nadigrati TENT ove sezone! A pred njima su tek izazovi i vreme dokazivanja….

Međutim, odbojka i jeste toliko zanimljiva i posebna jer je nepredvidiva i svaki sledeći duel donosi novu priču. Već u utorak 19.novembra od 19.00 u Hali SKC Obrenovac očekuje nas nova utakmica, novi duel sa ekipom Vizure jer je žreb baš tako hteo. Četvrtfinale Kupa Srbije igra se u dve utakmice pa će iz tog razloga ovaj prvi duel dve ekipe imati veliki značaj , pogotovu za nas, da bi na revanš meč otišli sa što većom prednošću.

Oba trenera sinoćne utakmice ističu borbenost obe ekipe i zadovoljstvo što je pred blizu 500 gledalaca odigran pravi superligaški meč.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *