Prva pojačanja za novu sezonu


Odlaskom kapitena Tamare Roganović, povratkom u matični klub Ane Jakšić, kao i odlaskom Tamare Marković, naša ekipa ostala je bez tri izuzetno dobra igrača i to na pozicijama za koje još uvek nisu u potpunosti spremne da preuzmu odgovornost i sve što nosi igranje u prvom timu mlade igračice iz naše juniorske selekcije. Višemesečnim praćenjem rada i odnosa prema obavezama stručni štab je u saradnji sa direktorom i upravom kluba doneo odluku da ponudi ugovore devojkama koje su prethodne sezone nosile dres ekipe GŽOK Srem tehničarki Katarini Lukić i liberu Aleksandri Tadić.

Izuzetno talentovanoj Ani Tadić ponuđena je saradnja koja je na obostrano zadovoljstvo odmah prihvaćena. Vredna, uporna i željna jakih utakmica i dokazivanja, Ana je lako prelomila i donela odluku da se preseli u Obrenovac i obuče dres našeg kluba.

Ana : OK TENT svi poznajemo kao klub sa velikom tradicijom. Takođe klub koji uvek ima velike ambicije, a ja sam neko ko sebi uvek postavlja  visoke ciljeve i samim tim naši putevi su se ukrstili. Nisam ni jednog trenutka oklevala u donošenju odluke. Znam da se ovde radi jako i naporno, poznajem trenera Marijanu Boričić iz reprezentativnih selekcija i znam njen sistem rada koji je odličan za igrače. Sve su to bili dobri preduslovi za moj dolazak.

Da li ti je naporan početak priprema?

Ana : Možda malo, ali to je samo zbog te male pauze koju smo imali. Laganim tempom ulazimo u formu,izuzetno mi odgovara rad sa kondicionim trenerom i mislim da će sve to na kraju da donese odlične rezultate.

Atmosfera u ekipi,sastav, devojke….

Ana : Manje više već se skoro sve poznajemo od ranije. Jako prijatna atmosfera, dobro sam se uklopila i verujem da će vremenom biti sve prijatnije i još lepše.

A Obrenovac kao gradić,kako ti se dopada?

Ana : Obrenovac je lep,sviđa mi se. Ipak nedostaje mi moja Sremska Mitrovica, ali sreća, nije daleko i brzo stignem kući kada se uželim porodice i društva.

Za kraj reci nam svoja očekivanja u predstojećoj sezoni

Ana : TITULA….

Potpuno skromno završava Ana svoj prvi intervju u crveno crnoj uniformi. Razgovor nastavljamo sa Kaćom Lukić,koj je bila saigrač sa Anom i u Sremu. Takođe rođena sremica , priča nam o svojim motivima dolaska u OK TENT.

Kaća : Pre svega jer znam da se ovde jako dobro radi i brzo napreduje. Struka je nešto što me je najviše ubedilo da dođem u OK TENT. Devojke sam upoznala,kratko smo zajedno,ali za sada sve funkcioniše sjajno.

Kako ti izgleda ovaj početak priprema?

Kaća : Iskreno nisam navikla na ovakav tempo ali sam prezadovoljna i radom kondicionog trenera i pomoćnog, sa kojim sada trenutno radimo. Maja odlično radi svoj posao i verujem da kada zavši sa reprezentativnim obavezama i vrati se u klub to će biti još jače i još bolje.

Očekivanja za ovu sezonu?

Kaća : Ja ću biti još skromnija, kup i titula…..

Uz osmeh obe igračice,završavamo naš razgovor i devojke odlaze na pozdrav sa ekipom i početak treninga.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *