PRVA POBEDA U NOVOJ SEZONI

Pobedom u prvoj utakmici na PORT KUPU nad ekipom ok”Marina Kaštela” iz Splita naše devojke sjajno započele sezonu 2017/18 !!!

 

Odbojkašice TENT-a i ove godine učestvuju na PORT KUPU koji tradicionalno organizuje odbojkaški klub Luka Bar iz Crne Gore. Pored našeg tima takmiče se još i šampion Hrvatske ok “Marina Kaštela” iz Splita, OK “Rudar” iz Pljevlja i domaćin šampion Crne Gore žok “Luka Bar” iz Bara.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prva utakmica odigrana je danas u dvorani “Topolica”. Snage su odmerili prvak Hrvatske i naš TENT ,koji je pobedio rezultatom 3:0 ( 25:20 , 25:11 , 25:12 ). Odlična partija naših devojaka na samom startu turnira,velika želja da se dobije prva utakmica u sezoni kao i veliki motiv pobediti prvaka Hrvatske nisu izostali, pa je rezultat na kraju i zasluženo glasio 3:0.

 

U subotu naš tim sastaje se sa još jednim prvakom države,ovoga puta sa ekipom Luka Bar. Utakmica se igra od 16h u istoj dvorani a eventualna pobeda približila bi nam trofej namenjen najboljoj ekipi turnira. Biće to još jedna prilika da naš šef stučnog štaba Marijana Boričić proveri sve svoje raspoložive snaga za dugu sezonu koja je pred nama. 

Leave a Reply

Close Menu