PRVA POBEDA TENTA U NOVOJ SEZONI


U prvom kolu novog nacionalnog šampionata,odbojkašice Tenta osvojile su tri boda na ne baš lakom gostujućem terenu,pobedivši ekipu Dinama u Pančevu rezultatom  3:1                    ( 21:25 19:25 25:23 23:25).

Odigrale su naše devojke i tu prvu utakmicu za koju mnogi tvrde da je uvek najteža. Ipak,pobedom su otvorile novu sezonu i što je još važnije,uzele su ceo plen. Prva dva seta završena su u našu korist. Funkcionisale su sve pozicije u igri,Jovičić,Čikiriz ,Lazić,Jeković,Đurović uz odličnu Vignjević, lako su dolazile do poena. Treći set kao po nekom nepisanom pravilu,donosi opuštanje. Pomislile su odbojkašice Tenta da je posao završen i uz veliki pad koncentracije gube set i daju dodatno samopouzdanje domaćoj ekipi koja i u četvrtom setu nastavlja da muči našu ekipu. Ulaskom u igru Bojane Radulović,u tom četvrtom setu, donosi dodatnu energiju našim devojkama. Njeno iskustvo i njena savršena igra bili su potreban teg na vagi da se prelomi utakmica i stignemo do pobede.

Jovičić 28p,5as,napad 46%, Čikiriz 15p,napad 41%, Lazić 10p, Đurović 8p,4bl, Jeković 6, Vignjević 5p,3bl

Drugo kolo je na programu već sledećeg vikenda,kada nam u goste dolazi ekipa Spartaka iz Subotice. Prilika da po prvi put vidite ekipu u novom sastavu i verujemo uživate u novoj pobedi u pohodu na trofej .

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *