PROLEĆE U OBRENOVCU – TENT JE U POLUFINALU CEV KUPA! BRAVO DEVOJKE!


TENT – VAŠAŠ 3:0 ( 25:20 / 26:24 / 25:19 ) POBEDOM PROTIV MAĐARSKOG PREDSTAVNIKA EKIPE VAŠAŠA IZ BUDIMPEŠTE ODBOJKAŠICE TENTA NAPRAVILE SU JOŠ JEDAN ISTORIJSKI USPEH PLASIRAVŠI SE U POLUFINALE EVROPSKOG CEV KUPA!

KADA SU SAMO DAN RANIJE POBEDILE EKIPU IZ SLOVENIJE I POSTALE PRVA GENERACIJA OVOG KLUBA KOJA SE PLASIRALA TOLIKO DALEKO U DRUGOM PO JAČINI EVROPSKOM TAKMIČENJU, ČEKALO SE SAMO DA ČETVRTFINALE POČNE. ENERGIJA KOJU SU DEVOJKE IMALE, ŽELJA ZA POBEDOM I POMERANJEM GRANICA, VERA U SVE ŠTO RADE I KOLIKO MOGU, BILE SU NEVEROVATNE! ZA SAMO 80 MINUTA IGRE SAVLADANA JE MOĆNA EKIPA VAŠAŠA KOJA JE NA SVIM KLADIONICAMA PRE UTAKMICE BILA APSOLUTNI FAVORIT.

NO KAO I UVEK, KRAJ JE KADA TENT KAŽE DA JE KRAJ, ODNOSNO KADA OVE DEVOJKE ZAVRŠE POSAO I URADE ONO PO ŠTA SU KRENULE!

PREZIMIĆEMO U EVROPI I DOČEKATI PROLEĆE U CEV KUPU, ZVUČI NESTVARNO ALI JE ZAISTA TAKO! HVALA SVIMA NA ENERGIJI KOJU STE NAM SLALI DANIMA, HVALA SPONZORIMA I PRIJATELJIMA KLUBA, HVALA VAM ŠTO STE UZ OVE DEVOJKE KOJE SU ZA SAMO NEKOLIKO MESECI OD “STRANKINJA U OBRENOVCU” POSTALE IDOLI NAŠIM MLADIM BUDUĆIM ODBOJKAŠICAMA, POSTALE HEROJI OBRENOVCA I PONOSNI NOSIOCI IMENA OVOG GRADA U SRBIJI I EVROPI! HVALA DEVOJKE VAMA I STRUČNOM ŠTABU ZA SVE ŠTO ČINITE ZA OVAJ KLUB I OVAJ GRAD!

IDEMO DALJE…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *