PRIZNANJA ZA OK TENT OD OBRENOVAČKIH SPORTISTA ( VIDEO )


Velika priznanja stigla su na adresu odbojkaškog kluba TENT. Čak četiri direktne nagrade i dve nagrade za pojedince koji su sastavni deo naše porodice. Ponosni smo na sve !

Dodelom nagrada za najuspešnije klubove i pojedince u Obrenovcu, GOO, SSO i njegovi članovi zaokružili su 2018. godinu na najlepši način. U konkurenciji 25 nagrađenih, naš klub osvojio je čak četiri zvanja najboljeg. Pored toga nagrađeni su i članovi našeg kluba u oblastima u kojima uspešno rade već duži niz godina. Krenimo redom.

Za najbolju seniorsku igračicu izabrana je Jelena Lazić, kapiten ekipe i jedna od najomiljenijih igračica među našim navijačima. Takođe kao kapiten Jelena je primila i nagradu za najbolju žensku seniorsku ekipu u 2018. godini. Za najbolju ekipu mlađih kategorija izabrana je kadetska ekipa ok Tent a najbolji trener mlađih selekcija je Željko Šćepanović.

Pored ovih priznajna nagradu za doprinos u sportu dobio je jedan od osnivača ok Tent , Ivan Peković a kao najbolji profesor fizičkog vaspitanja u srednjim školama izabran je upravo naš trener Btarislav Mićalović.

I kada ponesete sva ova priznanja onda sa pravom možete da budete ponosni na klub za koji navijate,radite,igrate,trenirate…. Moramo da budemo iskreni i kažemo da bez organizacije koju ima naš klub,podele posla i tereta svega što taj posao nosi, ovakva priznanja ne bi ni došla u naše vitrine. Veliku zahvalnost dugujemo našim sponzorima i prijateljima kluba. Svi koji su prepoznali kvalitet i stručnost, svi koji su se uključili i pomogli da krenemo pravim putem zaslužuju ove nagrade jednako kao i sami dobitnici. Nama preostaje da nastavimo da radimo na isti način, podižemo standarde i postavljamo više ciljeve i domete. Ostaje da obećamo da ćemo se u narednim mesecima i godinama svi zajedno još više radovati novim uspesima.

Hvala svima , vaš ok TENT.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *