PRAVI DERBI ŠESTOG KOLA PRED 900 NAVIJAČA ALI I PORAZ OD ZVEZDE


PRAVI PRVENSTVENI DERBI IZMEĐU TENTA I CRVENE ZVEZDE ZAVRŠEN JE POBEDOM GOSTUJUĆE EKIPE.

U utakmici šestog kola sastale su se odbojkašice Tenta i beogradske Crvene zvezde. Pravi derbi viđen je pred blizu 900 gledalaca koji su uživali u svih pet setova. Posle velikog preokreta gošće pobeđuju rezultatom 3:2 iako su naše devojke bile na samo 3 poena od maksimalne pobede, 22:20 u trećem setu kod vođstva od 2:0 u setovima. Nisu odgovorile crveno crne na agresivan servis beograđanki. Posle 22 loša prijema,od kojih je bilo čak 11 as servisa gošći, gotovo čitav jedan set naše devojke izgubile su u tom segmentu igre. Takođe je i naš servis bio slabija strana na ovoj utakmici, pa je utisak trenera Dušana Kovačevića da su ove dve stvari bile presudne za treći ovosezonski poraz.

Sa druge strane trener Crvene zvezde pored svoje ekipe pohvalio je i ekipu Tenta rekavši da je siguran u to da je Tent ,ako ne glavni, onda zasigurno jedan od glavnih favorita za osvajanje titule i poručio navijačima obrenovačkih crveno crnih da budu strpljivi i sačekaju ovu ekipu ,za koju tvrdi da će vrlo brzo uigrati sve pozicije i biti teška prepreka svim ekipama u ligi.

Za samo dva dana očekuje nas novi duel ove dve ekipe ,ovoga puta u kup takmičenju,gde se igra dva duela. Prvi je na programu u sredu 31.10. u Obrenovcu sa početkom u 19 časova. Svesni smo toga da je ovaj duel daleko bitniji od upravo završenog jer pobednik dvomeče ide u polufinale kupa Srbije.

Na kraju moramo da spomenemo i prijatelje kluba koji su se zajedno sa marketing agencijom ok TENT uključili u akciju borbe protiv raka dojke,a koju već nekoliko godina u našem gradu sprovodi specijalista radiologije doktor Predrag Jovanović i skrining mamografija Doma zdravlja Obrenovac. Bez pomoći sindikata TENTA, sindikata PRO TENTA , studija za izradu reklama EASY DESIGN i BALONI MB ovakva akcija ne bi bila ovako uspešna.

ATMOSFERU SA TRIBINA I IZJAVE TRENERA OBE EKIPE POGLEDAJTE NA NAŠEM YouTube kanalu okTENTtv (link)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *