POVRATAK KUĆI No2 – Jovičić : Ovo je moja druga kuća…


Posle godinu dana igranja u komšijskom Lajkovcu, u naše redove vraća se Jovana Jovičić. Jedna od najboljih u prethodne dve sezone, sa osvojenim trofejom u nacionalnom kupu i sa iskustvom nastupa u seniorskoj reprezentaciji u ovogodišnjoj Ligi nacija, vraća se na poziciju korektora našeg tima.Još jedna velika stvar koja je sačekala Jovanu po povretku je i kapitenska traka za ovu sezonu.

      Jovana : Vraćam se zbog toga što mogu slobodno reći ,ovde je moja druga kuća. Navikla sam na sve,na rad i na ljude.Pored toga uticao je sastav ekipe,ambicije i sve što ide uz to.

Početak priprema,kako ti izgleda rad na startu?

     Jovana : Pa da ne preteramo ali sve je odlično zaista.

Iza tebe vrlo uspešna sezona,osvojen trofej u nacionalnom kupu.

     Jovana : Naravno može se reći uspešna sezona. Osvojen je taj trofej i to je prelep osećaj. Malo smo pred kraj loše odigrali i možda malo pokvarili utisak ali generalno odlazim iz Lajkovca sa odličnim uspomenama.

Mi sada možemo da se pohvalimo i činjenicom da ove sezone imamo seniorsku reprezentativku u svojim redovima. Želim da ti čestitam na tome. Koliko je taj trenutak uticao na tvoju karijeru,da li ti to donosi nova iskustva ?

       Jovana : Hvala, naravno da mi donosi mnogo toga. Imala sam priliku da učestvujem na velikom turniru kao što je Liga nacija,da treniram sa zaista vrhunskim igračicama i da radim sa trenerskom veličinom kao što je selektor Terzić. Moram priznati da mi je mnogo značilo i verujem da sam iskoristila sve to da dodatno sazrim i da vidim kako to izgleda kada se radi na najvišem nivou i da će mi pomoći za naredne izazove.

TENT sprema da u seniorsku ekipu uvede mlade snage,hoće li tvoje iskustvo pomoći i njima da se brže uklope i prilagode obavezama i odgovornostima koje nosi igranje u prvom timu?

       Jovana : Naravno da na prvom mestu sve zavisi od njih samih. Koliko one žele da napreduju,da se trude i uče a mi smo svi tu da ih maksimalno podržimo i da im u svemu pomognemo.

Ove sezone kapitenska traka za tebe,kakav je osećaj? Koliko ti znači to što ćeš u svom Tentu biti vođa ekipe?

       Jovana : Na kapitensku traku ne gledam kao opterećenje. Moj posao je samo da se izborim za sve potrebe koje devojke imaju i da im pomognem u svemu što mogu. Da se stvori lepa atmosfera i da funkcionišemo kao pravi tim. Malo više odgovornosti nego do sada ali to mi nije teret već dodatni motiv.

Na kraju , očekuješ li da ove sezone podigneš pehar pred našim navijačima?

       Jovana :  Naravno da očekujem,da ne očekujem ne bih ni došla….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *