POVRATAK KUĆI No1 – Vignjević : Iskreno se nadam prvom trofeju za TENT


Posle izuzetno uspešne sezone i osvojenog kupa sa ekipom iz Lajkovca, na prvom treningu pripremnog perioda za novu sezonu, sedmicu je ponovo zadužila Jelena Vignjević. Dobro poznato lice obrenovačkoj publici ponovo će biti jedna od bitnih karika u ekipi i sigurno svojim iskustvom i znanjem velika podrška mladim igračicama. Pitali smo Jelenu za svoje utiske i očekivanja po povratku u TENT.

Jelena : Generalono mi se sve poznajemo od ranije,pratile smo šta se dešava,čekale jedna drugu i samim tim znajući kakav tim se priprema,odlučila sam se za povretak. Iza mene je, može se reći dobra sezona. Osvojen trofej u kupu znači mnogo i na polju samopouzdanja i kao podstreh za nove trofeje.Iskreno se nadam da će konačno stići i prvi trofej ovde u Obrenovac.

Kako ti izgleda početak priprema?

Jelena : Sjajno. Mislim da smo krenuli na vreme i nekim dobrim ritmom,tako da nije preterano naporno. Obzirom na sve što nas čeka u sezoni, krenuli smo jako dobro.

Tvoje saigračice očekuju trofeje,šta ti misliš da je realno u ovom trenutku?

Jelena : Mislim da je najbitnije da radimo i stvaramo dobru atmosferu a rezultati će na kraju doći kao nagrada za naš rad i zalaganje.

Nema sumnje da je povratkom Jelene ekipa dobila veliko pojačanje na poziciji tehničara. Ostaje da sačekamo početak prvenstva i uživamo u utakmicama našeg tima.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *