POŠALJIMO JOŠ JEDNOM SPORTSKU RAZGLEDNICU IZ OBRENOVCA. TENT NA RTS2


Ponovo će Obrenovac i ok TENT biti centar odbojkaškog dešavanja. U okviru 17.kola Banka Poštanska štedionica super lige Srbije ,u hali sportova SKC Obrenovac, snage će odmeriti domaći TENT i ekipa Partizana iz Beograda. Kompletan odbojkaški spektakl najavila je i nacionalna televizija RTS koja će utakmicu prenositi na svom drugom kanalu od 17:55.

Susret ove dve ekipe već sada najavljuje zanimljivu utakmicu. U prvom delu prvenstva ,Partizan je naneo težak poraz ekipi Tenta, 3:0 u hali IMPULS u Beogradu. Takođe ,u istoj hali Partizan je poražen 3:0 u poslednjem odigranom kolu,od ekipe Kleka i na taj način sebi dosta otežao borbu za olasman u TOP6 jer u ovom trenutku zaostaje sa dve pobede iza petoplasiranog Tenta i JEDNU pobedu iza Spartaka koji se nalazi na šestom mestu. Tent u ovu utakmicu ulazi posle pobede nad Ubom 3:0 koji je zakođe odneo bodove Partizanu u 15.kolu.

Sve ovo dovoljno je da naši navijači napune tribine kao što su to činili i do sada,da pruže podršku devojkama ,a koliko to znači Jeleni Lazić i njenim saigračicama pogledajte u prilogu televizije MAG i izjavi koju je Jelena dala kao najavu za ovu utakmicu.

materijal TV MAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *