PREMIJERA SENIORSKE EKIPE TENT 2 U LAZAREVCU!


U premijernoj utakmici Druge lige Centar ekipa TENT 2 poražena je na gostujućem terenu od ekipe iz Lazarevca rezultatom 3:2 (25:13, 25:21, 10:25, 13:25, 15:9)

Trener Bogdanović zadovoljan je prikazanom igrom naročito u trećem i četvrtom setu i smatra da će vremenom, kroz naredne utakmice doći do bolje igre-

  • Prva dva seta smo bili malo stegnuti i uneli smo mali nemir na početku, ali već treći i četvrti set je pokazao realnu sliku o odnosu snaga i kvaliteta. U petom setu nismo uspeli da zadržimo nivo koncentracije i ušli smo u egal igru sa njima, što nam nije trebalo. Sve ukupno utisci su zadovoljavajući, zadovoljan sam odnosom i pristupom devojaka. Sve je to jedno veliko i dragoceno iskustvo i sve su to mlade i veoma perspektivne igračice i kad tad to iskustvo će im doneti prekopotreban kvalitet koji će moći da iskoriste. Iz utakmice u utakmicu bi treblo da budemo sve bolji, a za nekih 2 do 3 kola bićemo i kompletirani. Sve u svemu mogu biti veoma zadovoljan.

-Naša prva utakmica i prvi poraz. U trećem setu smo bolje zaigrale i nakon četvrtog uspele da izjednačimo rezultat na 2:2, međutim nismo uspele da u petom setu dođemo do željenog rezultata. Čestitamo ekipi Lazarevca i nadamo se boljem rezultatu u nastavku lige- ističe Nataša Čikuc.

-U trećem i četvrtom setu smo prikazale svoju igru i kvalitet i dale svoj maksimum. Dosta smo se izmučile da preokrenemo rezultat i u petom setu nažalost nismo mogle da dođemo do pobede. Već sada preusmeravamo misli na sledeću utakmicu i zaboravljamo ovu od večeras- rekla je Anđela Šojić.

Narednog vikenda planirana je utakmica drugog kola TENT 2 – FORTUNA PLUS od 18h u SKCu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *