PORAZ OD VIZURE UDALJIO TENT OD PLEJ OFA . (video)


Porazom u drugom kolu TOP6 MINI LIGE naše devojke umaljile su šanse za plasman među četiri tima. TENT-VIZURA 1:3 ( 25:19 / 15:25 / 22:25 / 14:25)

Novi susret sa Vizurom počeo je fantastično za nas. Dobili smo prvi set,igrali odlično i bili na pravom putu da ostvarimo i drugu pobedu ove sezone. Međutim iz neobjašnjivih razloga ekipa je posle pauze krenula u totalno drugom smeru. Nizale su se greške,rasla prednost gošći i naslućivao se potpuni debakl. Drugi set je zavšen velikom prednošću aktuelnih šampionki. Naš tim nije bio ni nalik onoj ekipi iz prvog seta . U trećem smo uspeli da stignemo prednost Vizure i u jednom trenutku budemo egal ali brzo su se ajkulice ponovo odlepile i povele 2:1. U četvrtom setu nismo dobili priliku da ugrozimo protivnika i on je završen u korist Vizure,koja dobija ovaj meč 3:1 potpuno zasluženo.

Ovim porazom Vizura se udaljila od naše ekipe na četiri pobede više, što nam dodatno umanjuje šanse za plasman u plej of. Istina je da ima još osam kola do kraja ali i da su pred nama dva teška gostovanja u naredna dva kola. Pitali smo trenera Milana Gršića za utiske posle utakmice. Pogledajte u prilogu šta nam je rekao prvi trener Tenta.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *