PORAZ NA STARTU TOP6 MINI LIGE (video)


Novi poraz od Jedinstva ,ponovo je bilo 3:0 i to je, čini se, u ovom trenutku bio maksimum mnogo oslabljene ekipe Tenta.

Otputovale su naše devojke u Staru Pazovu u jednom jako čudnom sastavu i to sve zbog razloga na koje nisu mogle da utiču. Posle povrede Nevene Đurić koja se polako vraća u trenažni proces,zatim Jovane Jovičić koja se oporavlja posle operacije, zadesila su nas i nova dva peha. Prvo se na treningu povredila Nataša Čikiriz,polomljen prs na ruci, i nju je povreda izbacila sa terena za duži period. Kada smo svi pomislili da je pronađeno rešenje i da će Natašu uspešno zameniti mlada Mina Mijatović,desila se nova povreda i novi problemi. Upravo Mina kojoj je trener Gršić dodelio ulogu korektora, povredila je skočni zglob i očekuje je pauza od min tri nedelje. Preostalih deset devojaka krenulo je megdan snažnoj ekipi Jedinstva. Nisu se predavale do kraja ali nisu uspele više od poraza 3:0.

Prvi i drugi set doneli su neizvesnost sve do 18 osvojenog poena a onda se dešava pad koncentracije,nešto što prati ovaj tim od početka prvenstva. Iskustvo sa druge strane mreže takvu priliku ne propušta i domaće odbojkašice rutinski dolaze do 2: u setovima. Treći set je bilo odrađivanje posla za naše protivnice.

Ponovo je u ekipi Tenta igrala mlada sedamnaestogodišnja Jovana Cvetković i ponovo pokazala da se na nju može ozbiljno računati u sezonama koje nam tek dolaze.

Utiske posle poraza za naš YouTube kanal izneli su Jelena Lazić kapiten ekipe i drugi trener Dušan Kovačević. Sve to pogledajte na okTENTtv.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *