Poraz koji ohrabruje i uliva samopouzdanje! ( VIDEO )

Bilans posle petog kola je tri pobede i dva poraza, oba na gostovanju.

Ovoga puta, Jedinstvo iz Stare Pazove, aktuelni vicešampion Srbije, bilo je prejako za još uvek mladi tim TENT-a, koji iz kola u kolo podiže svoj nivo igre i sklapa sve kockike, kako bi ono najbolje prikazao u samoj završnici nacionalnog šampionata.

Prvi set u svoju korist rešio je domaćin nošen odličnom igrom Jovane Mirosavljević, jedne od najperspektivnijih igračica lige.

U nastavku meča proradio je blok našoj ekipi, i u tim momentima Obrenovčanke su bile bolji rival na terenu, što je pokazao i rezultat, pošto je TENT slavio sa 25:21 i tako poravnao u setovima.

Istim rezultatom završen je i treći period, ali je prednost bila na suprotnoj strani. Izabranice Jove Cakovića povele su sa 2:1.

U četvrtom, ispostaviće se poslednjem setu, umor je stigao izabranice Marijane Boričić, te su u njemu osvojile svega 12 bodova i tako pružile ruku i čestitale rivalu na pobedi.

Bio je ovo drugi poraz naših sugrađanki na gostovanju, ali treba napomenuti da je u oba meča osvojen set, što i te kako ohrabruje sve u klubu.

Kao što smo već rekli, forma se tempira upravo za predstojeće izazove, kao i sam finiš sezone. Naredni meč, TENT igra u subotu od 19 časova na svom terenu protiv Dinama iz Pančeva.

Leave a Reply

Close Menu