POLOVIČAN USPEH ZA VIKEND – PORAZ PIONIRKI I POBEDA KADETKINJA (video)


Proteklog vikenda odigrane su utakmice drugog kola Prvenstva Beograda za pionirke i prvog kola Prvenstva Beograda za kadetkinje. Oba duela odigrana su u sali Poljoprivredno hemijske škole u Obrenovcu.

Najpre su u subotu svoju utakmicu igrale pionirke pod vođstvom trenera Dragana Boleta Bogdanovića. Na žalost drugi poraz za ovu ekipu na domaćem terenu. Ovoga puta, od aktuelnih šampionki Srbije, bolje su bile odbojkašice Vizurinih ajkulica koje su slavile ubedljivim rezultatom 3:0 (25:7 / 25:13 / 25:11). Ova mlada ekipa koja ove sezone nastupa u gotovo potpuno promenjenom sastavu u odnosu na prethodnu, sastavljena od igračica iz podmlatka kluba, pokušala je na sve načine da ostvari što bolji rezultat i pokaže da im je klub sa pravom ukazao poverenje ove sezone. Novi trener ekipe Dragan Bole Bogdanović ističe da je siguran da će vremenom i radom rezultati doći sami po sebi i napominje da mu je u ovom trenutku najvažnije da ekipa svaku sledeću utakmicu odigra bolje od prethodne a da će rezultat samim tim doći i pokazati kvalitet ovog sastava.

Druga utakmica odigrana je u nedelju na istom mestu. Premijeru u novoj sezoni imale su i kadetkinje, aktuelni vicešampion države i šampion Beograda. U svom najjačem sastavu izašle su na megdan ekipi Akademija Singidunum i ubedljivo slavile rezultatom 3:0 ( 25:5 / 25:9 / 25:12 ). Odlična predstava na otvaranju sezone već dobro uigranog tima koji u istom sastavu nastupa i u juniorskom prvenstvu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *