POBEDE PIONIRKI, KADETKINJA I SENIORKI 2


Tri pobede ostvarile su tri selekcije mlađih kategorija proteklog vikenda. Pionikrke su bile bolje oe ekipe Lucky star i slavile rezultatom 3:1 , dok su kadetkinje pobedile ekipu AS iz Beograda 3:0. Ekipa Seniorke 2 zabeležila je pobedu rezultatom 2:1. Pionirke A3 doživele su poraz od ekipe AS Batajnica rezultatom 3:0 za gošće.

Pionirke: Tent- Lucky star 3:1 ( 25-15/25-22/21-25/25-10)

Trener Bogdanović: Lepo izdanje ekipe u Novoj godini. Kao ekipa smo dosta napredovali!

Milica Babić: Čestitam pre svega svojim devojkama, drago mi je da smo u Novu godinu ušli pobedom. Počeli smo utakmicu smireno i osvojili prva dva seta, medjutim u trećem setu nažalost pad koncentracije. U četvrtom smo uspeli da se vratimo i završili utakmicu rezultatom 3:1. Drago mi je da su na kraju dobile priliku da igraju i mladje igračice. Nadamo se uspesima i u narednom periodu.

Tijana Isailović: Utisci o ovoj utakmici su jako pozitivni. U samu utakmicu ušle smo spremne da pobedimo. Odigrale smo odlično i jako sam zabovoljna rezultatom. Mislim da smo bile dosta složne i da nismo odustale kada smo gubile u trećem setu, već smo se borile do kraja i uspele.

TENT A3 – AS BATAJNICA 0:3 (25:18 / 25:22 / 25:21)

U Poljoprivredno-hemijskoj školi, 12.januara u 11 časova odigrana je utakmica između mlađih pionirki TENTa i ekipe AS Batajnica. Pobedu je ostvarila ekipa AS Batajnica rezultatom 3:0 (25:18 / 25:22 / 25:21). U razgovoru sa trenerom Bogdanovićem rečeno nam je da, iako su mlađe pionirke izgubile, njihovo izdanje je bilo više nego prijatno mada je, po njegovom mišljenju, nedostajalo više koncentracije i hrabrosti. Ipak, bez obzira na neuspeh, trener Bogdanović je pohvalio svoju ekipu za uloženi trud.

Čuli smo i utiske Anđele Sofranić koja igra na poziciji primača. Ona je rekla da utakmica nikako nije išla u njihovu korist. Borile su se, ali, prema njenim rečima, to očigledno nije bilo dovoljno. – “Smatram da smo drugi set mogle da pobedimo, međutim, zbog pada koncentracije i nedostatka borbenosti, nismo uspele” istakla je Sofranić. Primač mlađih pionirki takođe smatra da su imale dosta dobrih poena, ali isto tako i dosta loših, naročito u prijemu. –“Iskreno, se nadam da će sledeća utakmica biti mnogo bolja” zaključila je mladi primač Anđela Sofranić.

AS BEOGRAD – TENT 0:3 ( 25:16 / 25:21 / 25:22)

Iza nas je III kolo I lige za kadetkinje u drugom delu takmičenja u prvenstvu Beograda. Utakmica je odigrana između beogradskog kluba As i ekipe TENT-a. U SC Voždovc na Banjici odigrana je jos jedna utakmica koja je završena u našu korist. Naše kadetkinje uspele su da ostvare pobedu maksimalnim rezultatom 3:0 (25:16 / 25:21 / 25:22). Razgovarali smo sa trenerom Dušanom Kovačević, koji je istakao da je ovo bila važna pobeda. Jedina stvar koja počinje da zabrinjava trenera i ekipu jeste odsustvo Nataše Čikuc zbog povrede, kao i Andjele Šojić koja je početkom drugog seta osetila bol u kolenu, pa je iz tog razloga napustila igru. Kako nam je rekao trener Kovačević, uskoro ćemo znati koliko su povrede ozbiljne i kada se očekuje da se devojke vrate na teren. Pored trenera čuli smo utiske Bojane Popović kao i tehničara Nine Mandović. Prema njihovim rečima, drago im je što su pobedile ali su kako kažu mogle i bolje. Na tako slabiju igru uticala je pauza koju su imale tokom praznika, navodi Nina. Nadamo se boljoj igri i atmosferi u sledećoj utakmici protiv Lazarevca, konstatovala je za kraj Bojana Popović. Ekipi želimo puno sreće u nastavku takmičenja i što brži oporavak povredjenih igračica.

Novu pobedu ostvarila je i ekipa TENT Seniorke 2 u utakmici sa Pančevom 013. Rezultat je bio 2:1 ( 25:16 / 25:12 / 14:16 ). Trener ekipe Aleksa Ivošević izneo je svoje viđenje susreta: -” Dobili smo lagano prva dva seta i otvorili mogućnost devojkama “sa klupe” da odigraju treći set. Uz njihovu veliku borbu taj set je završen u korist ekipe iz Pančeva ali ističem da su cure igrale za svaki poen do samog kraja susreta, što potvrđuje i rezultat tog seta”.

Na žalost ostali smo uskraćeni za izjave aktera samog meča iz nama ipak neshvatljivih razloga!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *