POBEDA U SUBOTICI? ZAŠTO DA NE…


Četvrto kolo TOP6 MINI LIGE dinosi nam novo gostovanje u Dudovoj šumi i šansu za potpuni povratak u borbi za plej of. Da li ćemo iskoristiti priliku biće poznato pred kraja današnjeg dana…

Posle izuzetne partije i pobede u trećem kolu na gostovanju Železničaru iz Lajkovca, našu ekipu očekuje još jedna teška utakmica na strani. Zapravo ,sve utakmice u ovom delu takmičenja su teške jer svi žele jedno od prva četiri mesta koja vode u završnicu šampionata i plej of borbu za titulu šampiona Srbije. Tentove prvotimke i ovaj put biće uskraćene za pomoć Nataše Čikiriz i Mine Mijatović, pa će ponovo sav teret pasti na nekoliko iskusnih igračica u kombinaciji sa mladim nadama kluba. Svakako ste se mogli i sami uveriti da nikome neće biti lako protiv “tentove dece” jer spoj iskustva kapitena Jelene Lazić, Ane Jeković , Milice Ćeranić, Jelene Vignjević i želje za dokazivanjem Jovane Cvetković, Saške Đurović, Teodore Isailović, Matee Petrović može da pomrsi račune svakoj ekipi u TOP6 ligi.

U ekipu se posle kratke pauze, zbog porodičnih obaveza, vraća Jelena Vignjević što će doneti ekipi potrebnu energiju u napadu i ujedno staviti protivnika na dodatne muke, jer uz Kaću Lukić, koja je fenomenalno vodila ekipu u Lajkovcu, raznovrsnost u napadu biće udvostručena.

Spartak još uvek nema pobedu u TOP6 ligi. Poslednji odigran duel ove dve ekipe dobio je Tent, upravo u Subotici. Podsećamo da smo u poslednjih deset godina tek dva puta slavili u Dudovoj šumi, pa iz tog razloga ovaj meč treba shvatiti potpuno ozbiljno. Nema sumnje da je trener Gršić sve to preneo ekipi i da zna kako treba odigrati večerašnju utakmicu.

Duel u Subotici počinje u 19.00 uz direktan prenos na našoj Facebook stranici Odbojkaški klub TENT (link) . U preostala dva duela sastaju se Crvena zvezda -Železničar (22.02) i Jedinstvo – Vizura (23.02)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *