POBEDA PROTIV BEOGRADA I LEPA UVERTIRA ZA LIGU ŠAMPIONA (video)


Nakon pobeda u prva dva kola BPŠ SLS, naše devojke ostvarile su pobedu i u trećem kolu, na prvoj ovosezonskoj utakmici u Obrenovcu. Pred praznim tribinama, TENT – BEOGRAD 3:0 ( 25:14 / 25:16 / 25:19 )

Odličnu utakmicu odigrale su odbojkašice TENTa i na taj način napravile lepu uvertiru pred dva duela koja ih čekaju u Italiji u okviru kvalifikacija za CEV Ligu šampiona.

Predvođene odličnom Anom Mitrović koja je postigla 19 poena , sve devojke su večeras igrale odlično što je u svojoj izjavi posle meča naglasila i kapiten Jelena Lazić ( 13 poena). Debitantski nastup imala je i novajlija, najmlađa igračica u timu, Sonja Danilović koja je i upisala svoje prve poene za TENT ( 2 poena)

Posle ove utakmice ekipa putuje u Italiju gde će pokušati da izbori plasman u narednu rundu kvalifikacija za LŠ. Put je planiran za rane jutarnje sate u ponedeljak 21.septembra a dueli sa Skandićijem z a utorak i sredu od 18 časova. Za sada još uvek nemamo informaciju da li će neka oda tv stanica u Srbiji prenositi ove utakmice. Naša ekipa će biti na licu mesta i svojim izveštajima informisaćemo sve navijače u Srbiji.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *