“PIŽONOVE BEBE” IZNENADILE ZVEZDU! (video)


Odbojkašice Tenta odigrale su možda i najbolju utakmicu od početk sezone i ubedljivo savladale favorizovanu Crvenu zvezdu. TENT-CRVENA ZVEZDA 3:0 ( 25:23 / 25:17 / 25:11 ). Ekipu predvodio drugi trener Dušan Kovačević, debitovala Marija Šušić.

Utakmica petog kola Mini lige između Tenta i beogradske Crvene zvezde završena je pobedom naših devojaka u ambijentu kakav samo obreenovačka publika može da napravi. Od početka utakmice bila je prisutna pobednička atmosfera među devojkama, verovale su da iako opet nastupaju u oslabljenom i izmenjenom sastavu mogu da iznenade gošće u crveno belom. Gotovo čitav prvi set igrao se na takozvanoj klackalici, sve do same završnice u kojoj se naše obojkašice bolje snalaze i dobijaju prvi set. Trener gošći smatra da je možda i taj trenutak bio zapravo ključni i da bi sve moglo biti drugačije da je prvi set pripao Zvezdi. Svakako ističe odličnu igru Tenta i smatra pobedu obrenovčanki zasluženom.

Kao da je taj prvi set dao krila mladim odbojkašicama Tenta i naredna dva seta odigrale su na visokom nivou i ubedljivo slavile na kraju utakmice.

Još jedan bitan detalj obeležio je ovu utakmicu. Debitantski nastup i to u startnoj postavi, zabeležila je sedamnaestogodišnja Marija Šušić. Od skoro prvotimka crnogorske reprezentacije, odlično je odigrala utakmicu i u potpunosti opravdala poverenje Dušana Kovačevića, koji je imao ulogu prvog trenera u ovoj utakmici usled suspenzije Milana Gršića, koji je isključen u prethodnom kolu u Subotici. Ponovo su odlično odigrale Jovana Cvetković , Ana Jeković, Saška Đurović, zatim Ćeranić i Tadić i kao i uvek kapiten Jelena Lazić.

Utiske trenera obe ekipe kao i utiske Saške Đurović i Marije Šušić pogledajte u prilogu naše okTENTtv.

Sledeća utakmica igra se u subotu 02.februara. Tada nam u goste dolazi Jedinstvo iz Stare Pazove , jedina ekipa koju ove sezone nismo savladali a sastali smo se do sada tri puta. Meč je zakazan za 19 časova u SKC Obrenovac. Poziv za sve navijače koji su bili na utakmici i naravno za sve koji su propustili da isprate pobedu protiv Zvezde, da dođu i podrže naše mlade devojke.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *